Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

merhaba kızlar.
sarıgelin testlerinin iyi çıkmasına ve bebişinin iyi olmasına sevindim canım. elin için geçmiş olsun kendine dikkat et. hayırlı sağlıklı olsun da kız erkek farketmez zaten. benim içime senin kızın olcak gibi doğuyor ama bakalım hayırlısı inşallah.
mrs m. sende durumlar nasıl var mı bi gelişme canım?

merhaba canım umarım bebişin ve sen iyisindir...
tatlım durumlar derken bebişi kastediyorsan benim 6,5 aylık bir prensesim var 🙂
darısı herkesin başına inşallah

sağol tatlışım allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. dediğin gibi benimde içime kız doğuyor ama diğer şeyler hep erkek belirtissi bakalım ne olacak hayırlı bi evalt olsunda gerisi mühim değil cnmm ama insan çoook merak ediomuş gerçekten ben merak edenlere kızardım hep sonuçta sağlıklı olsun derdim ama annelik duygusu yavrusunu her anlamda merak ettirio 🙂))

oh oh maşallah yolu yarılamışsınız canım🙂 kocaman olmuş fıstık cinsiyeti belli olmuştur. bu ne testi canım? inş iyi çıkar. allah hepimizin tamamına erdrsn.

canımm inş senin de iyi çıkar sağol. ay kıyamam ben sana inş biran önce oğlunun askerliği biter bebeğin de hediye gibi gelir🙂 ben de şimdiden düşünüyorum mavişim yaa tunamı nasıl yollıcam diye🙁 allah sabır versn zor olmalı. doktor bana öyle bşy önermedi daha canım, intde 16-20. haftalar arası yapılıyor diye gördüm belki sonra söyler. hayırlısı sana da belki gerek kalmaz canım.

maşşallah çok sevndim canım, hayırlısı neyse o olsun değil mi?🙂) kuzum kıyamam çok geçmş olsun nazr boncuğuyla gez valla. dikkat et kendine ben de öptüm.

canım mrb uzun zamndır yoktun, bu iğne olayından anlamıyorum ben, inş yakında gelir bebeğin.

merhaba kızlar nasılsınız
mrb canım iyiyiz sen ve bebiş nasıl? güzel telaşlar değil mi büyütmesi de🙂 biz de bekliyoruz işte, ikili testimizi yeni yaptırdık şükür iyi çıktı. yavaş yavaş günler geçtikçe insan heyecanlanıyor.

canımm inan hep aklımdasın evet valla beklemek çok zor mevlam yardımcımız olsun inş sonucun çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güzel çıkıcak tatlım duarım seninlle

tatlım inş o yumuşlar bebiş olarak göbüşüne yapışır 9 ay sonra ingaaa diye bağirır

tunam hamişim nasılsın bebiş nasıl oğluşun nasıl özledik seni her şey yolundadır inş kaç haftalık oldunzuz bakim

ayşegülcüm ve tunacım çook teşekkür ederim sanırım nazara geldimm 🙂) aman bebişme geleceğine bana gelsin ben razıyım 🙂
gamzecim bu arada ikili testin sonuçlarını ne zaman alıcaktın sen cnm..