Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

merhaba kızlar ben doktordan ggeldim ikili testimin sonuçları çok iyi çıktı ama henüz cinsiyeti öğrenemedik değerlere göre erkek gibi görünüormuş ama benim hep içime kız doğuyordu yinede kesin 16.haftamda belli olcak.. sağlıklı olsunda bebişim ne olursa olsun hepinizi öpüyorum biraz halsiizim sıcaklar yordu bunalttı beni bide dün misafirim vardı yemeğe elimi bi kestim baya kötü oldu dikişlik aslında ama tam elimin kapama açma yerinde olduğundan atılamaz yani nazaramı geldim ne ondan önceki günde yakmıştım aynı elimi 🙁((

selam kızlar sizleri çok söledim bi türlü gürmeye vakit bulamadım misafirlerim varda.
evet doktora çıktım. 3 yumurtam olusmuş. çataltma iğmesi verdi.dün vuruldum.
YALNIZ İĞNEDEN TAM OLARAK NERDEN VURULUYO. bana koldan vurdu dış tarafından. birde sizlere soracagım bi soru daha var. iğneyi vurulduktan sonra kasıklarda agrı oluyor mu.bende hiç agrı yok şu ana kadar.
acaba yumurtalr çatlamadımıki. öyle bi ihtimal var mı acaba....
LÜTFEN BANA YARDIM EDİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN SİZLERDEN CEVAP BEKLİYORUMMMMMMMMM. GALİBA İLK AY OLMA İHTİMALİ DÜŞÜK. ÇOKKKKKK ENDİŞELİYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

:fati:hah işe bende oyüzden dedim dünyaya bi kere gelen ya çok iyi olur ya çok kötü ee adına bakılırsa seninde pek iyi olcan söylenemez oğluşumada bi uyuzluk yapı veren kı.
sen dış görünüşe aldanma ..o işler hiç belli olmaz ..ummadığın taş baş yarar ...artı havlayan köpek ısırmaz

geçmiş olsun dikkat et ..ben de aslında çok şipşak biriyimdir ..5 dakikada beşiktaşımdır ama bazen ben de oramı buramı keserim

hayırlısı neyse o olsun ..kız ya da erkek farketmez bence ,hayırlı evlat olsun da inş.
iğne koldan da vuruluyor kalçadan da ...ben iki aydır kalçadan vurduruyorum ..
ilk ay bende de iğneden sonra çok fena kasık ağrısı olmuştu ...iğneden 36 sat sonra çalışma yaptık çalışmadan sonra doğrulamadım nefes alamadım ayağa kalkamadım kitlendim resmen ..
ama 3-4 saat yatarak dinlendim geçti ..
sanrıım iğnenin ilk vurulmasına karşı vucudun verdiği tepkiydi o ..
bu ay 2.ayım ..
bu ay hiçbir ağrı hissetmedim ..ve hala da ağrım yok ..
yumurtaların çatlamıştır korkma ..iğne çatlatıyor ...
ağrı varsa aslında korkmak gerek çünkü ağrı demek kist oluşumu anlamına da gelebiyor çünkü ..
içini ferah tut inş. hayırlısı ile hamile kalırsın ..
bende de bu ay 3 koca yumurta vardı ..
adetimi bekliyorum işte ..

yasemincim bana da kolumdan vurdu igneyi ve bende hiç agrı sızı bişey hissetmedim.Çatlıyorlar onlar merak etme🙂 İlk denememde benim olmadı maalesef çatladı ama olmadı işte takdir-i ilahi, 2.ay bu ay bakalım hayırlısı. inşallah sende tutar ilk seferinde canım.

sağol uyuscum valla baya kötü oldu elim ama geçer hmen inşallah 🙂) sakarlık başa bela valla... dediğin gibi sağlık herşeyden önce gelir bugün bebeğimin iyi olduğunu öğrendiğimde ne cinsiyet ne başka bişi umrumda olmadı o testin sonucunu beklemek bile çok değişik bi his ama şükürler olsun bebiş iyi 🙂) allah herkese nasip etsin canım