oy anam anam oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy7oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ruhum daralıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Slm ben dediğim gibi yaptım acile gittik, dr.söyledim test yaptırdı, ama malesef kendimden çok sizler üzüleceği için üzgünüm ki hamilelik yok değer 1,5 çıktı biliyorsunuz 5'in altı hamilelik yok anlamında... Kısmet ne yapalım, bakalım şimdi dr işinide c.tesiye ertelemiştim.. gidip adetimin niye geciktiğini bulucaz inşallah ki umarım kötü bir sorun yoktur...
lale nasılsın saglık ocagına gittim sonuç almaya negatif dün çok az kan geldi bidaha yok gelmedi. niye böyle oldu adet olmuyorum. ne yapacagımı şaşırdım. adet olsaydım yumurta takibi yaptırcaktım..içimde tuaf bi his var bilmiyorum neden sanki halen umudum var gibi saçma am ne bileyim yada kendimi çok inandırdım offf çok sıkıldım bu durumdan.