Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım elçinsu güzel açıklamış, sen o şekilde dene. aslında ben de pek anlamıyorum yumurtlama belirtilerini ama oğluma son adet gününü 1. sayıp 15. günkü ilişkide hamile kalmıştım, hadi bakalım hayırlısı 🙂

beklenenbebişim canım bizden sonra çalışmalarda sıra sana geliyor, umarım o listenin hepsi hamiş melek olur 🙂

kızlar yaa ben de bşy sorucam: benim beklediğim adet tarihi 22 veya 23 ocak, bebiş çalışmalarına bugün son verip beklemeye geçiyim artık diyorum ne dersiniz? aslında bu 2. hamileliğim tecrübe var ama şöyle: biz oğlumda böyle sıkı çalışmamıştık hiç nazlanmamıştı canım, 14. günde düşmüştü bedenime 🙂 ama geçen aydan gelen bir moral bozukluğu var ya o zaman da sıkı çalışmıştık, biraz kız bebek istediğimiz için yumurtlama gününden önce girmiştik ilişkiye olmadı, sanırım riske attık. şimdi öncesinde de sonrasında da çalıştık valla 🙂 ama tutturamazsam diye korkuyorum tedirginim yaa, sanırım bu bebiş nazlı olacak...

tunacım sen üstüne düşeni yapmışsın rabbim hayırlısıyla verir inşallah canını hiç sıkma stres yapma kız olursa nazlı koyarsın adını artık🙂