beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂 1.Salkım..............19 ocak 2.aymelek....................20 ocak 3.tunaa........................23 ocak 4.elçin&su...................24 ocak 5.beklenenbebiş..........29 ocak 6.best_dream..................30 ocak
diğer arkadaşlarda ismini listede görmek istiyorsa beklenen adet tarihini yazarsa sevinirim 🙂
canım benim çok sagol.bu site bana çok iyi geldi ya evde kös kös düşünüp duruyorum keşke önceden keşfetseydim burayı sizler bana çok iyi geldiniz acaba bu ay gebe kalcakmıyım aklıma saçma sapan şeyler gelip düşünüyordum çok iyi geldiniz bana melekler🙂
melekler bişey sorcam sizlere lütfen bana yardımcı olurmusunuz .Ben bu yumurtlama günleri hakkında pek bilgim yok ve yumurtlamam olup olmadıgını anlayamıyorum 🙂Benim normalde belim hep agrıdıgı için 🙂 bu yumurtlama günleri nelerdir ve o gündemi çalışma yapcaz acaba ?
melekler bişey sorcam sizlere lütfen bana yardımcı olurmusunuz .Ben bu yumurtlama günleri hakkında pek bilgim yok ve yumurtlamam olup olmadıgını anlayamıyorum 🙂Benim normalde belim hep agrıdıgı için 🙂 bu yumurtlama günleri nelerdir ve o gündemi çalışma yapcaz acaba ?
canımcım beklenen adet tarihinden 14 gün önceye git yani senin ocak ayının 5 i yumurtlama zamanın ancak bunun 3 gün öncesi ve sonrasını da değerlendirmen lazım🙂 kolay gelsinnnnn