slm tatlıskolarım fazla gıremıyorum pc sureklı esımde oldugu ıcın o ızınlı ve evde benım yumurtlama gunlerım asırı yogunlasıyor herhadle kasıklarım ve belım karnım agrıyor akıntılar basladı ınsallh allah yarıdmcımız olurda bebısler gelır arkasdaslar dua edın lutfen ben dualrımı hıc eksık etmıyorum lutfen sızlerde sızlerı cokkkkkkkkkkkk opuyorum
hosgeldın cnm benım adetıne 5 gun cok erkend ıye bılıyorum kolmen suan esın kullanıyor galıba cnm bırakmadıysa eger ama ınsallh bebişin senınle bırlıktedır hayırlısı olsun hakkında
slm tatlıskolarım fazla gıremıyorum pc sureklı esımde oldugu ıcın o ızınlı ve evde benım yumurtlama gunlerım asırı yogunlasıyor herhadle kasıklarım ve belım karnım agrıyor akıntılar basladı ınsallh allah yarıdmcımız olurda bebısler gelır arkasdaslar dua edın lutfen ben dualrımı hıc eksık etmıyorum lutfen sızlerde sızlerı cokkkkkkkkkkkk opuyorum
asıl sıkıntı ne zaman hamile kalmayı düşündük o zaman herkeste stres başlıyor ve maalesef ki stres hep olumsuz etkılıyor.Yazıları okuyorum daha 22-23 yaşında 1 yıllık evli bile değil (fizyolojik anlamda sıkıntı da yok yazılanlara göre)kafaya takıldığı an yok olmuyor...
duyar gibiyim sanki nasıl takmıyalım ki doğru bu bende olsam takıyorum hatta ve hatta çevremde süreli hamile insanlar görüyorum sanki bu iş ha! deyince oluyor ben de niye olmuyor diye takılıyorum belkıde algıda seçicilik yaşıyorum...
duyar gibiyim sanki nasıl takmıyalım ki doğru bu bende olsam takıyorum hatta ve hatta çevremde süreli hamile insanlar görüyorum sanki bu iş ha! deyince oluyor ben de niye olmuyor diye takılıyorum belkıde algıda seçicilik yaşıyorum...
gerçektende öyle kendi kendime diorm takmıycam kafaya amaaan zamanı vardır die ama olmuyor bu sadece dilde kalıyo adet zamanım yaklaştıkca helehele 1 2 gün kala içimde bi korku adet olcammıki kafamdan atamıyorm başka şeylerle uğraşmaya kafamı dağıtmaya çolışıyorm ama olmuyo hep aklıma geliyo bunun bi formülü olsada onu uygulasak