Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ohh yarasın afiyet olsun ye ye ablam bebekler yenilmezz mi eminim anlattıgındanda tatlıdır manşallah inşallah bizlerinde olucak
yerimizede öpseydinizzzz h.geldin bu arada ablacımm

a.s canımm hoş geldinn

anam topragımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hg kuzum allahım sanada nasıp etsın ıns

hehehe sekermmm sen çokk masumsunn bu masumluğuu ben sana hatırlatacamm hamişş kaldiğindaaaa bakalımm ozamnn ne diyecennnnn
datlum hamilelik masumluğa bakmıyo ki
.Ben cidden masumum kıs
..Ama sizden göre göre ben de sizin gibi olcam yavaş yavaş.Böle olmaz azıcık vamp olmak lazım.Adamı işe göndermemek lazım

sekerimm de gelmişş masummmmm sekerrr
sus kıs masumum işte
..

ohh yarasın afiyet olsun ye ye ablam bebekler yenilmezz mi eminim anlattıgındanda tatlıdır manşallah inşallah bizlerinde olucak
yerimizede öpseydinizzzz h.geldin bu arada ablacımm

saol bitanemmm🙂🙂 öptm valla bütün mekanın yerine öptm hatta.Kıs yidim çocuğu yidim
.Yaaa midemm çok fenaaaa..Hemşommmm toprağım kimseyi takma bacm
ben seni kızdıranları döverm sen hiiiiiiç kafanı yorma emi kuzum?? bu arada hemşom video nasl paylaşılıyo anlatsana bana

kızlaaaar ben bi fena oldm yaa midemden 🙁🙁🙁 gidim yataym azıcık.Snra da uyurum heralde kociş evde bi de ben hasta olunca çabuk yoruluyom dinleneyim belkim geçer🙁🙁 sizi seviyorum bebekler
gocuman gocuman öpü öpü veeeedimmm al yanaklağınızdan

tatalım yazı yazdıgımız bolumde dunya gıbı bısı var onun yanıda kare var onun yanındada fılım serıdı var fılım serıdne tıkla orda cıkıyor nerden yapacagın hayatım
mujukssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss