kızlar merhabalar ve hepinize hayırlı cumalar.
çitos hoşgeldin canım özledik valla nasılsın bakalım?
gülparem naber tatlım çalışmalara başladın mı?
orjim nikahınız hayırlı olsun canım. az kaldı inşallah gelmiştir bebişin de tam olur herşey tatlım.
başladık artık canım adet olduğumda diodm pes ettm artk olmuyo die ama olmuyo işte yumurtlama günüm gelince belki bu ay olur deyip çalışmalara devem edyorm naplm kısmetimizde ne zaman anne olmak varsa o zaman olck başka çare yok inş gecinden deilde çabucak bizede o duyguları yaşatr Rabbim
kızlr tum yazdıklarınızı okuyamadım yagmur adet oldumu varmı hbr cok yorgunum ve aayıp uykum var kızlar bu arada ovulasyon testı aldım ıns yrın gelır kocısınde haberı yok ılk defa ondan habersız bısey aldım 🙂
cok moralım bozuk bıraz kızlar bugun kaynanamların akrabaya gıttık ordas yıne bebek problemı acıldı allah var sımdı kaynana bısı demedı olur dedı hayret 😀 neyse esımın teyzelrı yap bıtane dıye sankı sıparıs verıyorum yaa kızlar delı oldu a rtık bende doktoruma soledım 1 seneden fazla bekle dedı dedım ıste cok agır ılaclar verıldı dedım olmaz dedım toparlanmam lazım dedım ama bu bı gercek kızlar ufak bı yalan degıl yanı doktorum bole dedı