kız burçem geveze ikilisi gece arkadamn atıp tutmuşnz heee
.İiiki gece yannzda yoktum ama maaşallah varmşm gibi konuşmşnz.Günahımı almşsnz valla ben zaten yatağa giridğimde kocişim uyumştu kıs adam 24 saat nöbet tutuyo yazık valla.Gevezeeeeeee kıs arasaydn gece beni nolcaktı
.Anaaaaaam neler sölemişler neler sölemişler hee.Ben kocişe neler yapıyomşm falan.Anammm okudğmda varya kendm bile yazdıklarınıza inandm acaba ben rahat durmadm mı diye
.Kıs ben gerçekten masumum bana siz öğretceksnz artkın
.Şaka bi yana kızlar ben hamile kaldğmda ovulasyon gününü sadece 2 gün değerlendirmiştim.Bi 9. gün bide 11 .gün.Snra ben hastaydm grip olmştm çalışamadk daha snra da hamile oldumu öğrendm yani.Kızlar diceğim o ki RABBİM dilediği zaman 15 kere de beraber olsan aynı 1 kere de birlkte olsan aynı..Hiç farketmez anlıycağnz.Bn bu konuda daha rahatm yani ilk gebeliğimde bunu gördğm için gerçekten o dönemlerde çok çok birlkte olmuyoruz olacağı varsa olur modundayz yani..RABBİM yeter ki ol desin ..Bu ay bakalm ne olcak ama ben yne rahat davran o dönemde.Hayırlısı MEVLAMDan verirse çooooooook mutlu olurum vermezse bi bildiği vardır.Ama muhakkak vericek RABBİM ben inanıyorum inanmanın ne kadar güçlü bi kavram oldunu bizzat yaşadm ve biliyorum...Kız burçemle geveze ye cevap vereym dedim aldı başını gitti benm yazı
sizi seviyorum kızlar akşama arkadaşlarla yemeğe gitcez.O yüzden muhtemelen çok giremycm öptm gocuman gocuman