geçen ay ben de rüyamda bir erkek doğurduğumu görmüştüm ..ama nasıl bi çocuk tosun gibi bembeyaz kırmızı yanaklı ..diyorlarki bana durdun durdun aslan gibi bi çocuk doğurdun ..sonra emzirmek için eğiliyorum nasıl süt akıyor göğüslerimden şarıl şarıl ...hayırdır inş. rüya tabirine baktım çoğunda sevindirici haber bazılarında da kız çocuk diyordu ama yine de psikolojik diyorum inanasım gelmiyor çünkü zamanında çok inandım ...hayırlısı olsun ne diyleim
Hayır oysun canım, bebek rüyaları her zaman güzeldir, bebek yönünden olmasa bile hayatıdna güzel şeylere delalet eder...
Rüya dedinde bende bu sabah kucağımda bir bebek çok şirindi birden kusmaya başlıyor ama kustuğunu görmüyorumda öyle ağzındn blog blogggg ses yapıyor ağzını oynatıryor, onu ters çeviriyorum rahat kussun boğulmasın diye.. öyle yaparken uyandım bende... Allahım hayırlara çıkartsın.. tabirlere bir bakayım bakalım.. birşey bulabilecek miyim..
Hayır oysun canım, bebek rüyaları her zaman güzeldir, bebek yönünden olmasa bile hayatıdna güzel şeylere delalet eder...
Rüya dedinde bende bu sabah kucağımda bir bebek çok şirindi birden kusmaya başlıyor ama kustuğunu görmüyorumda öyle ağzındn blog blogggg ses yapıyor ağzını oynatıryor, onu ters çeviriyorum rahat kussun boğulmasın diye.. öyle yaparken uyandım bende... Allahım hayırlara çıkartsın.. tabirlere bir bakayım bakalım.. birşey bulabilecek miyim..
ay canim varya bende rüaamda esime benzeyen tostopak bi bebiko görmüstüm hamisken ve yatagin icinde yuvarlandi 🙂 durdu ama bana ondan bir gün önce oglan olacagini söylemislerdi ve ertesi gün bu rüyayi gördüm....
tmbecik biseydi gökmavisi gözleri vardi al al nanaklayi vaydi ve herkez etrafimda ay döndü yuvarlaniyo nasilda dönüyo dediler.... 1 ay sonra kiz dedi doktor 🙂
ay ne güzel yaa
ama bizim öyle bi durumumuz yok
benim adam ne disko sever ne oynamayi sever, hadi sevsede bizim hic birbirimiz icin vaktimiz yok 🙁
ben calisiyorum o calisiyo bide is zamanlarimiz berbat
ben sabah is aliyorum oda öglen 3ten gece yarisina kadar yani haftada 1 gün görüsüyoruz
vallaha tersi de düzüde fark etmez 🙂 bence
gelsinde melisleriniz.....
vallaha ne diyim siz bi adet gününüzuü bekliiii bence sonrada testisko lari yapip bize bildirin..............
bi de bende şey olmuştu ...bebek ilk doğduğunda emziğe alışsın diye hemen meme verilmez emzik verilirmişya ...anneme diyorum getirin emziği emzirmeden vereyim ...emzik yok bulamıyorlar ...neyse ben emziriyorum mecburen ...bebek ağlıyor çünkü..
vallaha ne diyim siz bi adet gününüzuü bekliiii bence sonrada testisko lari yapip bize bildirin..............
ben hasrete hiç dayanamıyorum ..bekarken 5 sene yalnız yaşadım ..çok sevrdim yalnızlığı kendime ait dünyam vardı ...ama evlenince eşime öyle alıştımki bi saat bi yere gitse gelsin diye bakıyorum ...2-3 günlük göreve gidiyor arada özlemle bekliyorum yolunu ...öyleki salı günü yanına gittim ..görevdeydi bi gün boşluğu varmış beraber geçirelim dedi ..izin aldım gittim ..anlayın artık 🙂)
bi de bende şey olmuştu ...bebek ilk doğduğunda emziğe alışsın diye hemen meme verilmez emzik verilirmişya ...anneme diyorum getirin emziği emzirmeden vereyim ...emzik yok bulamıyorlar ...neyse ben emziriyorum mecburen ...bebek ağlıyor çünkü..