Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Hayır oysun canım, bebek rüyaları her zaman güzeldir, bebek yönünden olmasa bile hayatıdna güzel şeylere delalet eder...

Rüya dedinde bende bu sabah kucağımda bir bebek çok şirindi birden kusmaya başlıyor ama kustuğunu görmüyorumda öyle ağzındn blog blogggg ses yapıyor ağzını oynatıryor, onu ters çeviriyorum rahat kussun boğulmasın diye.. öyle yaparken uyandım bende... Allahım hayırlara çıkartsın.. tabirlere bir bakayım bakalım.. birşey bulabilecek miyim..

demekki ikimiz de bi bebek rüyası görmüşüz ..ikimiz de hamiş çıkıyormuşuz iimi 🙂)

rüyalar tersine demekki acep biz de mi kız doğuracağız 🙂

aaaa kesin cok asereceksin hamileliginde ve bebisin yedigin herseyi begenmeyecek 🙂
hayirlar vesile olsun cnm

ama haklisin bebikolu rüyalar hep cok güzel oluyor

değişik bi durum gerçekten olsun ya iyi yönünden bakalım birbirine olan özleminiz her zaman zirvede....🙂)))

vallaha tersi de düzüde fark etmez 🙂 bence
gelsinde melisleriniz.....
vallaha ne diyim siz bi adet gününüzuü bekliiii bence sonrada testisko lari yapip bize bildirin..............

demekki ikimiz de bi bebek rüyası görmüşüz ..ikimiz de hamiş çıkıyormuşuz iimi 🙂)

rüyalar tersine demekki acep biz de mi kız doğuracağız 🙂

ben hasrete hiç dayanamıyorum ..bekarken 5 sene yalnız yaşadım ..çok sevrdim yalnızlığı kendime ait dünyam vardı ...ama evlenince eşime öyle alıştımki bi saat bi yere gitse gelsin diye bakıyorum ...2-3 günlük göreve gidiyor arada özlemle bekliyorum yolunu ...öyleki salı günü yanına gittim ..görevdeydi bi gün boşluğu varmış beraber geçirelim dedi ..izin aldım gittim ..anlayın artık 🙂)

Aman kız-erkek canım ne olursa ikiside yok nasılsa.. 😀

vallaha tersi de düzüde fark etmez 🙂 bence
gelsinde melisleriniz.....
vallaha ne diyim siz bi adet gününüzuü bekliiii bence sonrada testisko lari yapip bize bildirin..............

Katılıyorum minim fark etmez...
Test için çok erken canım daha yaaaa..
Demek çok aşerecem
yandı benimki desene

İyi iyi canım bak sen emzirme faslına geçmişsin bile 🙂