Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

doktorum çok ii bir doktor ..çok ilgili ve bilgili ...hacettepe mezunu .. araştırarak gittim ben doktoruma ...ama benim durumumu demiyorum ben genel olarak diyorum zaten ..benim durumuma göre söylemesi normal ..çünkü benim bi tane 13 mm lik yumurtam vardı ..o olgunlaşıp çatlayana kadar 5-6 gün geçecekti ...bir de yumurta 24-48 saat yaşadığını varsayarsak on gün normal oluyor da adete kadar gün aşırı çalışın mantığını anlamadım ben ..
benim yumurtam 18-20 arası çatlıyor ...bir yumurtam 18 diğeri 16 idi ..iğneyi de doktora gittikten iki gün sonra vuruldum tam çatlatma zamanına geliyor zaten ...

geç döllenme olamaz ..çünkü benim yumurtlamam hep 17 .günde oluyor ..zaten doktor gidince yumurtalarına bakıyor kaç mm diye ..bir iki gün sonra gidiyorsun yumurtan çatlamış oluyor ..yani benim yumurtamın çatladığı gün belli ...geç döllenme olayı olması imkansız ...

Mavi kedim 9 gün kaldı gelmesine. Benim eşim de evliyken üniversite okudu. eeee bide o kuluda uzattı o yüzden şimdiye nasip oldu. Çok mutluyum valla son günler hiç geçmiyor desem sen beni çok iyi anlarsın o zaman. Canım benim bizi boşver şimdi sen önemlisin nasıl gidiyor hamişlik.

geliyobebiş iyiyim canım sağol sen nasılsın yazdım sana ama henüz okumadın herhalde. çarşamba gittim benim değer 86dan 255e çıkmış şimdi de 500 falan olur 3 haftalık dedi doktor haftaya cuma 20 mayısta keseyi görmek için çağırdı canım. çok şükür iyiyim elimden geldiği kadar uzanıp dinleniyorum. senin ne kadarlıkmış gördün mü keseyi tatlım?

benimde 5 haftalık göründü canım kesesi de göründü 2 hafta sonra tekrar çağırdı doktor kalp atışlarını dinleyecek çok heyecanlıyım kesesini görmek de ayrı bi heyecan Allah bu mutlulugu herkese nasip etsin.