Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızlar hepinize günaydın. ben okuldan gelince yatıp dinlenmeye çalışıyorum fırsat buldukça da yanınıza geliyorum canlarım.
lalezar çalışmalar ne alemde uyu uykunu canım bak biz hiç sabah yapmadık onunla alakası yok bence.
mini garaböcük kızına geçmiş olsun inşallah kötü bişey değildir.
uyuzmuyum neyim hoşgeldin aramıza canım bebişin çabucak gelsin inşallah.
yesi çalışmalara ara izin olcak diyosun ama bence sen doktoru dinle ve fırsat yaratıp bol bol çalışın canım.

cnm hg nasilsin baya yogun tempolu hayatin var desene 🙂
cnm tsk ederim hala hastanede :/

millet aklıma bişey geldi sabah soracaktım ama ..şimdi bir ay içerisinde yumurtlama öncesi ve sonrası olmak üzere yumurtanın 24 saat spermin 72 saat yaşadığını düşünerek ve de doktorların söylediğine göre ayda hamiel kalınabilecek gün sayısı 6 diyorlar ..bu 6 gün yumurtlama öncesi tam yumurtlama anı ve yumurtlama sonrasını içine alıyor ...bu da gayet mantıklı ..fakat doktor bana bu sefer çatlatma iğnesinden sonra on gün gün aşırı çalışın demişti ..yumurtanın 10 gün yaşama ihtimali yokki ..biz neden on gün çalışıyoruz o zaman onu anlamadım ..yani yumurtlama zamanı geçip bitince çalışmanın bi anlamı yok ..kimi doktorlar adete kadar gün aşırı çalışın diyor ..onun mantığı ne ? bu konuda kafam karıştı bir uzman olarak ..🙂) lale bi el at şu işe 🙂)

uyuzmuyum bende öyle oldu yumurtlama ve döllenme geç olabilir diye o günü kaçırmamak için adet bitiminden diğer adete kadar gün aşırı ilişki öneriyolar bence de öyle yapın derim biz öyle yaptık yapmasaydık o günü kaçırıcaktık işte.
bembeyaz hoşgeldin kaç gün kaldı eşinin gelmesine çok heyecanlısındır ben de aynı şeyi yaşadım evliyken askere gitti eşim üniversite durumları olunca mecbur. kısa dönemdi o da gidiş geliş tarihi de aynı bu zamanlar gelmesini bekliyodum canım.
geliyobebiş nasılsın nasıl gidiyo hamişlik ne kadarlık dedi sana doktor?
tunacım hoşgeldin canım. bu aralar çok koşturuyosun dinlenmen lazım. doktorunu dinle ve kafanı rahat tut inşallah bişey olmaz canım. Allah meleklerimizi herşeyden korusun amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn.

hahaaa
ya sen doktoru yanlis anlamisin yada doktorunun kadin dogum doktoru degilde dogum kontrol dr. u muhahaaaa
vallah bende anlamdim

ama sen catlatma ignesinden öncede calistiysan ve igneyi yedikten sonrada calistiysan ihtimal yüksek.

ama yumurtan kac mm di igne vuruldugunda?