Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ACİL DUYURU !....( TANIDIKLARINIZI UYARINIZ )
ACİL DUYURU !... ( TANIDIKLARINIZI UYARINIZ ) 20 ıla 28 mayıs tarıhleri arasında yağmur yağarsa altında kalmayınız, normal yağmur olarak yağacaktır ama ıçındekı asıt oranı yuksek olduğundan ilerde cılt kanserı yapma olasılıgı %90’dır. Nasa nın resmi açıklamasıdır. Saygılarımla, Kartal ÖZÇAKIR İşletme Genel Müdür Yardımcısı TGS Yer Hizmetleri A.Ş. ACİL DUYURU !....( TANIDIKLARINIZI UYARINIZ

yok ben zaten hiç birşeye yormuyorum ..gayet ii biliyorum ne belirtileri nelere yorulacağını 🙂) ben alıştım artık ... o yüzden hiç umursamıyorum artık ..

bence de hiç düşünmeyin..en güzeli bu..ben ilk aylarda kafayı yiyordum yaa...ayda kaç kere idrar testi yapardım ..adetim gecikmeden meraktan gider kan testi yaptırırdım ...hatta sorarlardı test yaptırırken adet gecikmesi ne kadar diye ..bir hafta derdim test yapsınlar diye 🙂 yalancılığa bile alıştım töbe töbe 🙂) en ufak şeyi hamileliğe yorar ,adet günüme kadar kendime kan kustururdum ..ama baktımki gerçekten çok yıpranıyorum ..eşim de sağolsun çok destek oldu ...böylece peşini bıraktım bu işin ..şimdi gayet rahat geziyor tozuyor hayatıma devam ediyorum ..sadece adete 2-3 gün kala bir merak sarıyor içimi hepsi bu ...en sağlıklısı da bu ..çünkü psikoloji tamamen bu işi etkiliyor ..stres demek çocuk olmaması demek..ne kadar relax o kadar çocuk olma olayı kolay demek ...

bu arada herkese selam ...günaydın...bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine inş.ALLAH hakkımızda hayırlı ise , hayırlı zamanda ,hayırlı evlatlar nasip etsin bize inş.
bu arada ben progestanı akşam almayı unuttum ...bugün gün içinde alsammı yoksa almayıp öylemi devam etsem bilgisi olan var mı ? gün içinde almak da sakıncalı çünkü bi kere denedim acayip baş dönmesi yapıyor

Kizlar bisey soracam su altta odada olanlar yaziyo ya
benim nikim siyah orininki pembe sarigelinle Tunaa girmizi
NEDEN? bide su profildeki adlandirma var yeni melek profesyonel melek vbc kim yaziyo?

günadin kizlar oku oku bitmiyor biliyorum ve o yüzden okumadan önce bi dalimmm dedim....

ben dün giremedim Proje mitingi vardi...
ee nileee ettiniz gizlaaaaa annadivering