kız burcem bizlere bir konu actım baktınmı hamilerimiz yazıyor bizlere bizlerinde aklında kalanları cvplıyorkar baktınmı senn yoksa sana atayımmı adresi
evett olabiliyorr bu ay bende ölee umutlanmiştimm uyuduğumm anda bile o batmalarr benii uyandırıyodu ben hepp yüz üstü uyurumm kendi kendimee acaba bebşimii rahatsızz ediyormm diyodummm
ama şimdi anladımki ne gögüsteki damarlar ve şişlik nede o batmalarr bende hamilelikk belirtisi değillllmişş tabii büntedenn bünyeye değişiyordurr🙂
aynen canım benimde öyle olmuştu resmen iğne batırıyorlardı..öyle oldu geçen ay..bu ayda göğüs yanlarım felaket şişti..ve ilk kez damarlarım çıktı...onuda belirtiden saydım yanıldım..anlıycanız hamilelik belirtilerin çoğunu yaşadım..ama sonuç negatifti...hatta şu kadarını diyim adet oldum ya göğüslerim yanları hala ağrıyo ve şiş..omulardan göğüslere gelen damarlar dallanmış çoğalmış..adetliyken bile bunu yaşadım...burçem senin damarlar ne durumda bitanem..adet oluncada benim gibi ağrı hissettinmi?
mümkün olduğunca aklıma getirmemeye karar verdim..ve hatta bu konuyu bile burda paylaşıp boşuna vakit kaybetmeyi düşünmüyorum öyle havadan sudan konuşmak benim için dahada iyi olacak..zaten izin var çalışmaya ara vercem beynimede izin vereyim onunda hakkı🙂
aynen canım benimde öyle olmuştu resmen iğne batırıyorlardı..öyle oldu geçen ay..bu ayda göğüs yanlarım felaket şişti..ve ilk kez damarlarım çıktı...onuda belirtiden saydım yanıldım..anlıycanız hamilelik belirtilerin çoğunu yaşadım..ama sonuç negatifti...hatta şu kadarını diyim adet oldum ya göğüslerim yanları hala ağrıyo ve şiş..omulardan göğüslere gelen damarlar dallanmış çoğalmış..adetliyken bile bunu yaşadım...burçem senin damarlar ne durumda bitanem..adet oluncada benim gibi ağrı hissettinmi?
canım zaten benim adetim geç oluyor biliyosun bu ay gene gittim doktora senin geç yumurtlaman var dedi..o yüzden geç adet oluyorsun dedi.ve bana hergün ilişki önerdi..ilaç kullandığım halde adet 35.gün olduğum için senin ovulasyonun geç oluyor dedi..ama burdada düzensizlik olan var.hamiş kalmadan önce...bilmiyorum canım ya açıkcası öyle her ay günü gününe hesaplayan biri değildim ama geç olduğumun farkında oluyordum canım