Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım aslında bu durumu oldukça düşündüğümüz için hep rüyalarıma giriyor...ister istemez adet yaklaştığı zaman diyoruz ya acaba hamileyim?işte hep bu düşünceler rüyalara sebeb...

ewt en iyisi takmıcaz ben zaten son 5 kadar takmamıştım adetim yaklaştı stresim oldu vallahii ama takmıyom artıkk

makarna ben de severım kızzzz bu gun bır corba yapdım ölüye içir dirilir valla mis misss
ayyyy canım zaten kacgündür corba cekiyor daha dogrusu dün tvde gördüm böle canım cekti dedim markete inip alayım aldım akşam yapacam vallahi ohh yarasın ablam afiyet bal şeker olsunn

kızlarr yumurtaaaaaa kaçç gündee döllenirrrrr🙂merakk ettimmdeeee
yumurta erkende döllenir gecte mesela mavi kedinin gec deöllenmişti degeri düşüktü tam döllendiginde degri yükselmişti yani 2 de falan tam bilgim yok ama yumurtanın kuvvetine baglı yumurta saglıklıysa hemen ceker kendine ama degilse bu aylar zamanlar gecer mesela benim ablam ilk beraberlikte döllenmişti aslında ben böle fikir yürütüyom acaba yanılıyormuyum mesala ben sıcak ayda dogdum acaba benim o aylar daha verimlimi oluyor die düşünüyom mesala ben 20 temmuz dogdum ben diorumki bebegimin o aylar gelme olasılıgı daha kuvettli acba yanılıyormuyum 😕

evett olabiliyorr bu ay bende ölee umutlanmiştimm uyuduğumm anda bile o batmalarr benii uyandırıyodu ben hepp yüz üstü uyurumm kendi kendimee acaba bebşimii rahatsızz ediyormm diyodummm
ama şimdi anladımki ne gögüsteki damarlar ve şişlik nede o batmalarr bende hamilelikk belirtisi değillllmişş tabii büntedenn bünyeye değişiyordurr🙂

canım aslında bu durumu oldukça düşündüğümüz için hep rüyalarıma giriyor...ister istemez adet yaklaştığı zaman diyoruz ya acaba hamileyim?işte hep bu düşünceler rüyalara sebeb...

hoşgeldi ablacım evet ya öle aslında takmıyom ama düşünceyle yattıgım için pekte takmıyom zaten ama işte olsun rüyalarıma girmesi bile yetiyor

bu konudada yesiye katılıyormm orji geçenn ay gördüğümm bütünn rüyalarıı bilionn kime anlattıysammm herkess hamile kalacann diooduu ama maleseff aklımızdan günn boyuu çıkmadiğii içinn rüyalarımızdada çıkmıyorrrrr