Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

teşekkürler canımm cevabın için ilk kez bu ayda doktor bana geç yumurtluyorsun o yüzden adetin 35.gün gelio dedi ondan önceside 40.gündü..ve bu sebeble gün aşırı yapacaksınız bunu artık ödev olarak göreceksiniz dedi...bakalım hayırlısı..bu ayda izin var yoğun geçecek...bakalım Allahım hayırlısıyla inşaallahh benimde bebişimi gönderir..Aminn...

doktor olmadığını söyledi cnm bendede çok oluyordu ama derrecesine göre değişebilir belki ama sorun olmaz sanmam
şimdi dr gitsemmm ilaçç verecekk ozamnn bebişş yapamıcamm gerçii anneme söledimmm ilaçç içmiyormm dieee diyoo bizlerr sizinn gbb planlıı gebeliklerr yaşamadııkkk ilaçta kullanıyoduukk herşeyde içiyoduukk ama bakk çokk sükürr sağliklisinizz dioo ama benn korkuyoomm işteee olmazsa bidakii adetimdee gidecemm dr 🙂

İnşallah hamişimmmm cnmm bnmmm inşallah.Rabbim bebeğine sağlık versn ömür versn inşallah.Büyüdü mü karnn bakalm??
kızlarr benn idarar yollarimii üşütmüşümm sanırsammmm buu gebe kalmaya engel mii

Yok cnm engel değil ama tedavisini ol gene sen.Monoral şase diye ilaç var gebe iken bile kullanılabiliyo.Eşim bana reçete etmişti gebe iken yani.
kızlar bişi dicem benim göbek altındaki çizgi çok erken çıktı neden acaba fikri olan varmı ?

Cnm bnm valla bnmde çıkmştı hala da gitmedi biliyo musun??yani orda duruyo bnm çizgi.Normal yani merak etme

sen bilirsin cnmm bende mantar çok oluyordu ve idrar enfeksiyonuda oluyorrdum şükürler olsun gebeliğe bi engel olmadı bunlar ama yinede için rahat etsin cnmm

sekerimmm enişte ne dr ya ya içsemm o ilaçtann birsey olmaz demiii simdi bilinçsiz ilaçta kullanmakk istemiyormmmmm

ayy şekercim bende bebek değil gaz göbeği çıktı 🙂)) yani 11.haftaya girioyorum çıkmaz sanırım değilmi göbek 🙂 doktor kabızlık için şrup verdi şimdide ishal oldum karnım ağrıo ama hala inmedi göbüşüm