Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ayyy gözlerim doldu ağladım valla duygusala bağladm.RABBİMMMMMMMMMMMMM ne oluuuur ne olur bi daha meleklerimz gitmesin,bi daha aynı acıyı yaşatma nolur.Çok acı kızlar çok kötü bişe yaaaa.İsyan etmiyosn ama yüreğin kayıp gidiyo içinden etleri kopartıyolar sanki.Her gün giden bebeğini hatırlıyosun her gün her gün.Mevlam bütün hamişlerimzn meleklerini koru,kucaklarına almalrını nasip et sağlıkla sıhatle inşallah.Acılarını gösterme nolr GÜZEL ALLAHIMMMMMM.Ayyyy ben bi tuhaf oldm yaaa ağlamaktan.Kızlar şuan bütün yüreinzle dua edin nolur bütün yüreğinzle dua edin aynı anda buluşalm dualarda.Bebek isteyelm sağlıklı bebek,snra onlara kavuşmayı dileyelim kokularını duymayı dileyelim..Hadi birleşsin dualarmz göğe yükseln inletsn bütün göğü de gök bile dayanamasn içimizin sızısına yangısına...Göklerde duyulsn seslerimz.Nolur dua edin nolur.Ben ağlamaktan yazamıyorum kötü oldm

şekercim inşallah bi ikizin olur tabii herşeyden önce sağlıklı olsunlar dediğin gibi gerisi mühim değil cnm allahın izniyle inşallah kısa zamanda müjdeli haberini alırız cnmm...

napcan mavişim işler beklemio işte bi yandan yapmak gerekio çok yormadan kendini.. eşler ellerinden geldiğin ce yardım etselerde bizim içimiz rahat etmez maalesef ben pek duramıyorum ama bugün kasıklarımda diken diken batma var sanırım rahim biraz daha genişlio biraz gerginlik var kasığımda ayaklarımı uzatıp oturuom öleee sadece yatağımızı ve mutfağı toplayabildim 🙁

herşey kısmet cnm neden olmasın ki allah gönlünüze göre versin inşallahhh...

Kurulucak en guzel hayllerden biride bu😉) Insallah olur

amin canım amin.. 🙂

Ayy evet benimkide ikiz delisi, bende kızıyorum bazen, bi tanesini buldunda ikiz diye delirme diyorum, Allah hayırlısını versin inşallah 🙂

🙂

🙂[/QUOTE]
amin inşşşşşşşşşşşşş

canımm benimm üzülme lütfenn allahımm inss birgünn hepimize sağliklıı hyaırlıı evlatlarr nasipp edecekkkkk

kıyamam sana bitanem yaaa olurmu hiç biz burda neden varız mutluluğuda aacılarıda paylaşmak için gönül isterki hep mutluluk paylaşalım ama olmuyor maalesef yaşadığın acı çok yeni atlatmak zaman alır canım benim ama sen içini dökki içinde kalmasın ama şnu unutma sağlıklı bi bebişin olacak senin umutszuluğa düşme sakın...

sizleri de üzdğüm için hakknızı helal edin kızlar.Bi anda duygulandm işte.Böle bi patlama yaşadm