yok tatlm ya valla hiç bişe kaldırmıyodum.Hatta yanmda bi süre annem,snra kayınvalidem gelip bakmşlardı bana.Düşük tehlikemde yoktu ama bnmki pimpirikliydi iş falan yaparm dye korkuydu.Kayınvalidem bebek düştğünde dedi ki,kızım eğer yannda olmasam ağır kaldrdğını ya da kendine bakamadğnı dşüncektm iii ki yanndaymşm da böle düşünmedm dedi.Ya çaydanlık bile kaldırmıyodum hiç iş yapmıyodum baya bi tembelleşmiştim.Sabah uyanırdm kahvaltm hazır falan ne bilim işte böle.Demek sağlıkszmş dayanmadı minicik kalbi kuzumun
🙁inşallah cnm inşallah kavuşurum yeniden meleğime.İnşallah bi daha anneciğiyle babacğını bırakp gtmez.Şuan bunu çok istiyorum..
Aminnn laloşummm aminnnn.İnşallah bi daha böle bişe yaşamayz yaaa
🙁🙁🙁 senn düşükler bakıldı mı cnm?? hani ard arda olmş ya bişe dediler mi??
Doğru sölüyosn hamişim herşey kısmet meselesi.Bende ikizim ve ikiz kardeşm erkek
🙂🙂 bnm ikiz doğurma ihtimalim çok yüksek o yzden eşim benden ikiz bekliyo
.Yani olabilir diye umut ediyo..Tek olsun çift olsn hiiiiiiiiiiiiiiç farketmez.Sağlıkla sıhatle hayırla gelsnde başmzla birlkte.Dr'um da demişti bana ikiz olabilir bundan snraki oalbilcekler falan dye.Hayırlısı ALLAHTAN.birine bakan ikisine de bakar.ANNE olcaz ne de olsa hepsi aynı olur değil mi??
Kızlar dua edn bol bol.Özellikle hamişlermz.Bz düşük yaşayanlar içinde bol bol edinde,bi daha yaşamayalm aynı acıyı