Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Arkadaşlar Fatma Mutludan haber varmı ben kaçırmış da olabilirim

Evet adet oldu fatma malesef 🙁

kızlar merhabalar nasılsınız bakalım?

Mrb canım yeni hamişim nasılsın bakalım 🙂

aaaaa kedi kendime konuşuyorum ben. Herkes sayfaları okuyor galiba. Okuyun okuyun. Valla benim okumaktan gözlerim bozulacak. Bu site benim gözlerimi bozdu adminlerim. Arkadaşlarımın hızına yetişemiyorum

Ben işteyim canım sürekli yazamıyorum, birazda bağlantım çok iyi değil arada yazdıklarım uçuyor 🙁((

NE YAPALIM hastalıktan doktor olduk nerdeyse ...ALLAH dermansız dert vermesin..

amin canım amin.. 🙂

millet eşimle geçen konuşuyorduk da ya ikiz olursa filan diye 🙂 hey ALLAHIM olaya bak daha bi tanesi yok biz ikiz olurmu acaba diyoruz 🙂)

Ayy evet benimkide ikiz delisi, bende kızıyorum bazen, bi tanesini buldunda ikiz diye delirme diyorum, Allah hayırlısını versin inşallah 🙂

Kurulucak en guzel hayllerden biride bu😉) Insallah olur

Canım benim hoşgeldin, nasılsın, bebeklerinin resimlerini sanırım çok güzel görünüyorlar allahım yerim ben onları, benim yerime mıncır biraz 🙂

Kolay gelsin işlerin yesicim 🙂

Kızlar benim annem ikiz. Acaba çoğul gebelik şansım olur mu? Yoksa hurafe mi.. Hani hep derler ya ailende ikiz varsa olur diye. Ayyy bende çok isterim ikiz olsun. Allahım hayırlı afiyetli bebişler gönder bize.

yaaaaa offf sıkıldım ama hep temizlik hep temizlik kaç gündür yaaa beni çook ihmal edion zaten gidicen izne ayın 15 inde görüşemicez 8 gün küstüm işteee küstümmm hıhhhhhh

bayan tarafında olması daha önemli cnm olma ihtimali yüksek heleki annen olması bence büyük etki erkekten çok etki gelmiomuş zatennn... benim anne tarafımdada ikiz çok bide değerlerm yüksekti ikiz ihtimali vardı ama neyseki tekmiş ben pek istemiodum ikiz allahın bileceği iş tabii yine cnm inşallah allah gönlüne göre verir

Kızlar benim annem ikiz. Acaba çoğul gebelik şansım olur mu? Yoksa hurafe mi.. Hani hep derler ya ailende ikiz varsa olur diye. Ayyy bende çok isterim ikiz olsun. Allahım hayırlı afiyetli bebişler gönder bize.

yok tatlm ya valla hiç bişe kaldırmıyodum.Hatta yanmda bi süre annem,snra kayınvalidem gelip bakmşlardı bana.Düşük tehlikemde yoktu ama bnmki pimpirikliydi iş falan yaparm dye korkuydu.Kayınvalidem bebek düştğünde dedi ki,kızım eğer yannda olmasam ağır kaldrdğını ya da kendine bakamadğnı dşüncektm iii ki yanndaymşm da böle düşünmedm dedi.Ya çaydanlık bile kaldırmıyodum hiç iş yapmıyodum baya bi tembelleşmiştim.Sabah uyanırdm kahvaltm hazır falan ne bilim işte böle.Demek sağlıkszmş dayanmadı minicik kalbi kuzumun🙁inşallah cnm inşallah kavuşurum yeniden meleğime.İnşallah bi daha anneciğiyle babacğını bırakp gtmez.Şuan bunu çok istiyorum..
Aminnn laloşummm aminnnn.İnşallah bi daha böle bişe yaşamayz yaaa🙁🙁🙁 senn düşükler bakıldı mı cnm?? hani ard arda olmş ya bişe dediler mi??

herşey kısmet cnm neden olmasın ki allah gönlünüze göre versin inşallahhh...

Doğru sölüyosn hamişim herşey kısmet meselesi.Bende ikizim ve ikiz kardeşm erkek🙂🙂 bnm ikiz doğurma ihtimalim çok yüksek o yzden eşim benden ikiz bekliyo
.Yani olabilir diye umut ediyo..Tek olsun çift olsn hiiiiiiiiiiiiiiç farketmez.Sağlıkla sıhatle hayırla gelsnde başmzla birlkte.Dr'um da demişti bana ikiz olabilir bundan snraki oalbilcekler falan dye.Hayırlısı ALLAHTAN.birine bakan ikisine de bakar.ANNE olcaz ne de olsa hepsi aynı olur değil mi??
Kızlar dua edn bol bol.Özellikle hamişlermz.Bz düşük yaşayanlar içinde bol bol edinde,bi daha yaşamayalm aynı acıyı

bembeyaz lalezar sarıgelin sağolun kızlar iyiyim çok şükür elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum. okul, yemek, çamaşır ütü yapmasan olmuyor. eşim de anlamasa da yardım etmeye çalışıyo napsın işte.
yesi geç yumurtlamayı sormuşun ya ben bu ay öyle geç yumurtlama geç döllenme oldu işte. o yüzden adete kadar gün aşırı çalışın derim bence biz öyle yaptık. kızlar bi de ben önceden yastık falan koymazdım ama bu ay koydum. eşiniz boşalmadan önce koyun. gerçi kısmet işi Allahın takdiri nasibi ama tedbiri elden bırakmayın derim canlarım.

ya benn yastıkk koymuyormm ama çalişma bittiktenn sonra ayaklarımı dikiyormmmmm