ygmr06 Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.972 sheker_shey' Alıntı: CNM günn 2 gün geçti yap vallla ya merak ettk bizde doğrusu🙂adete bi gün kala bile çıkabiliyo bnm öle çıkmştı yani.Yap da görek yap da görek Genişletmek için tıkla ... yarın belli olcak bakalım yaseminnnnnnn' Alıntı: bizde heyecanlaseni bekliyoruz tatlımmmmmm bakalım sonuç ne olacak o zaman senin bebiş biraz zaman istiyor ne kadardır korunmuyorsunuz. yeniysen vücut alışma asamasındadır Genişletmek için tıkla ... LALEZAR' Alıntı: Olur olur... Ayy sen bilirsin ama canım ne bilim ben öyle kendim gibi heyecan yaptım vallaha evet canım yaaa okey canım 😉 Genişletmek için tıkla ... ayy teşekkürler biliyorum burda hepimiz birbirimizide merak ediyoruz
sheker_shey' Alıntı: CNM günn 2 gün geçti yap vallla ya merak ettk bizde doğrusu🙂adete bi gün kala bile çıkabiliyo bnm öle çıkmştı yani.Yap da görek yap da görek Genişletmek için tıkla ... yarın belli olcak bakalım yaseminnnnnnn' Alıntı: bizde heyecanlaseni bekliyoruz tatlımmmmmm bakalım sonuç ne olacak o zaman senin bebiş biraz zaman istiyor ne kadardır korunmuyorsunuz. yeniysen vücut alışma asamasındadır Genişletmek için tıkla ... LALEZAR' Alıntı: Olur olur... Ayy sen bilirsin ama canım ne bilim ben öyle kendim gibi heyecan yaptım vallaha evet canım yaaa okey canım 😉 Genişletmek için tıkla ... ayy teşekkürler biliyorum burda hepimiz birbirimizide merak ediyoruz
S sheker_shey Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.973 hemşom alıntı ile cevaolann hemen yannda kutucuk varya o kuzum.gördn mü??
ygmr06 Yeni Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.974 sheker_shey' Alıntı: aklnzda olsun kızlar testinizi sabah ilk idrarınzla yapın konsantre oluyomş yani dhaa net çıkıyo..Hep öle derler ilk idrarla yapın dye Genişletmek için tıkla ... evet biraz onun içinde sabahı bekliyorum
sheker_shey' Alıntı: aklnzda olsun kızlar testinizi sabah ilk idrarınzla yapın konsantre oluyomş yani dhaa net çıkıyo..Hep öle derler ilk idrarla yapın dye Genişletmek için tıkla ... evet biraz onun içinde sabahı bekliyorum
melodi_cn Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.976 sheker_shey' Alıntı: hemşom alıntı ile cevaolann hemen yannda kutucuk varya o kuzum.gördn mü?? Genişletmek için tıkla ... he kız oldumu
sheker_shey' Alıntı: hemşom alıntı ile cevaolann hemen yannda kutucuk varya o kuzum.gördn mü?? Genişletmek için tıkla ... he kız oldumu
S sheker_shey Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.978 melodi_cn' Alıntı: kızlar gunaydın yaw su cokluyu beceremedım ben artı falan goremıyom abla Genişletmek için tıkla ... ygmr06' Alıntı: yarın belli olcak bakalım ayy teşekkürler biliyorum burda hepimiz birbirimizide merak ediyoruz[/QUOTE HAYIRLISI OLSN CNMMMM inşallah Genişletmek için tıkla ...
melodi_cn' Alıntı: kızlar gunaydın yaw su cokluyu beceremedım ben artı falan goremıyom abla Genişletmek için tıkla ... ygmr06' Alıntı: yarın belli olcak bakalım ayy teşekkürler biliyorum burda hepimiz birbirimizide merak ediyoruz[/QUOTE HAYIRLISI OLSN CNMMMM inşallah Genişletmek için tıkla ...
LALEZAR Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.979 ygmr06' Alıntı: evet biraz onun içinde sabahı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... yaaa mantıklısı sabah yapmak da işte, bizimkisi aşırı merak, yapınca yaz ama buraya 🙂
ygmr06' Alıntı: evet biraz onun içinde sabahı bekliyorum Genişletmek için tıkla ... yaaa mantıklısı sabah yapmak da işte, bizimkisi aşırı merak, yapınca yaz ama buraya 🙂