napalm valla bnm kociş nöbetteydi melodinn ki de 4 te geliyo bu hafta.Geveze burçemde kocişlerini yatırıp geliyolar konuşuyoz o saatlere kadar.Ama varya acaip oluyo yaaa neler konuşulmuyo ki
gayet güzel ..bizde hiç bir sorun yok ..doktor da rahmin gebeliğe çok uygun herşeyin çok güzel dedi ...klomen günde bir kez kullandım 3 yumurtam oldu ...klomene bile vucudun ii cevap vermiş günde 2 kullansan 5-6 yumurtan olurdu dedi ...işte adet tarihimi bekliyorum bakalım tuttumu tutmadı mı ..normalde hep 17 .gün yumurtluyorum ..
adet tarihim 20 mayıs ..
ya bnm eşim nöbetçi oldğı zamanlar böle oluyo..Evde cnm sıkılıyo gecede kociş olmaynca uyuyamıyom kızlarlar takılıyom valla.Eşim evdeyken bu saatlere kadar kalamam eşim hayatta bırakmaz.Beraber gireriz uykuya 🙂🙂 e bende o işe gittiğinde saat 2 ye kadar yatıyom valla 8:30 dan snra.Gecede uyuyamıyom yani🙂🙂
hikayemi anlattım ama kısaca geçeyim ...1 yıldır korunmuyoruz..15 ay doğum kontrol hapı ile 7 ay da eşim korundu..ikimizde de sorun yok ama bebiş de yok ...doktor çatlatma iğnesi + klomene başladı bu ay ..ilk ay bakalım tutacakmı ...nasip kısmet ..