geveze Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.771 ben yorgunn o yorgunn kıyamadım aslında yorgunn olduğum içinn yanaşmadım desekk daha doğruu🙂
burçemm Hamiş Melek 12 Mayıs 2011 #11.772 geveze' Alıntı: ben yorgunn o yorgunn kıyamadım aslında yorgunn olduğum içinn yanaşmadım desekk daha doğruu🙂 Genişletmek için tıkla ... ne yaptinda yoruldunnnnnn🙂
geveze' Alıntı: ben yorgunn o yorgunn kıyamadım aslında yorgunn olduğum içinn yanaşmadım desekk daha doğruu🙂 Genişletmek için tıkla ... ne yaptinda yoruldunnnnnn🙂
geveze Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.774 neye gülüyonn kızztemizliğe başladım cam perde derkenn bugünn canımm çıktı burçemmimm
S sheker_shey Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.775 geveze' Alıntı: ben yorgunn o yorgunn kıyamadım aslında yorgunn olduğum içinn yanaşmadım desekk daha doğruu🙂 Genişletmek için tıkla ... kız yumurtladn bitti artık bıraksana herifini rahat rahat uyusun adam.Hatıun akşama kadar yatıyo adam çalşıyo ama bi de hatun çalıştırıyo hee tmm kıs bitti maçlar artık lig'e çıkarsn inşallah ALLAHN iznyle
geveze' Alıntı: ben yorgunn o yorgunn kıyamadım aslında yorgunn olduğum içinn yanaşmadım desekk daha doğruu🙂 Genişletmek için tıkla ... kız yumurtladn bitti artık bıraksana herifini rahat rahat uyusun adam.Hatıun akşama kadar yatıyo adam çalşıyo ama bi de hatun çalıştırıyo hee tmm kıs bitti maçlar artık lig'e çıkarsn inşallah ALLAHN iznyle
S sheker_shey Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.777 kıs bnm uykum geldi heeeee duruldum kaldm dum oldum valla
geveze Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.778 ben yumurta falann anlamam zatenn sürekli yumurtluyomm sanrım kızzz
S sheker_shey Daimi Üye Üye 12 Mayıs 2011 #11.779 geveze' Alıntı: sheker hocaamm bişey sorabilirmiyimm🙂 Genişletmek için tıkla ... sor cocuğummm ama hazırlık yaptğm yerden olsun cevap verebiliyim yaniii hahah haydi sor sor
geveze' Alıntı: sheker hocaamm bişey sorabilirmiyimm🙂 Genişletmek için tıkla ... sor cocuğummm ama hazırlık yaptğm yerden olsun cevap verebiliyim yaniii hahah haydi sor sor