ama var ya ben 16 yasimla tanistim benim adamla ve ilk gördügüm an vurulmusum ama herkez fark etti herkez bana ne oldugunu anladi gülmeye basladilar......
Tatlm eğer çocuk eşi eve bağlasaydı bi çok evlilk bitmezdi.Çocuk babayı daha çok bağlamaz,yani bağlasa da pek bi hayrı olmaz.Yani aman çocuk var bitmesin denilir.Çocuk için değil kadın için evine bağlanmalı erkek
buna cok katılıyorum hayatım mesela ben bazen esımın agzını yoklarım bılal bebek olmassa ne olur derım falan bole konusuruz bana olmassa olmas hayatım ölum yok ucunda der ne yapalım tıp ılerlıyor senden vagececek degılım dıyor ama gercekten cocuk bı kısıyı eve baglamaz eve baglasaydı benım teyzemın kızı baglardı aha bı cocuk var ama anne baba bosanık neye yaradı rabbım her zmn hayırlısı versın zor bı durum ama ıste sabırsız bırıyız sekerın dedıgı gıbı
Tatlm eğer çocuk eşi eve bağlasaydı bi çok evlilk bitmezdi.Çocuk babayı daha çok bağlamaz,yani bağlasa da pek bi hayrı olmaz.Yani aman çocuk var bitmesin denilir.Çocuk için değil kadın için evine bağlanmalı erkek
işde önemli olann bunu anlamakk zatennnnnnnnn benn bi kaçç sene çocukk düşünmüyodumm eşimi tanımakk adına olsunn 2 yıll flörtt ettimm ama bi insanla aynı evi paylaşmayana kadar neyinn ne olduğunu anlamiyounn hatta bazenn aynı evde yaşadiğinnnn insanıı bile tanimakk anlamak zor oluyyoooorrr Allaha şükürr eşimm çokk ii gerçii sağli,kk problemlerimm olmasaydıı yinee bebekk yapmayii düşünmesdimm ama işteeee ALLAHIMM KADERLERİMİZİ GÜSELLL YAZSİNNNNN....
Cnm valla bnm eşimde öle der.Çocuk önemli derğil önemli olan sensn bana sen lazımsn der.Yani bebeğimizi kaybettiğimzde elbette üzüldü ama .Sana bişe olmasn der..Mevlam vericek yaa kavuşucaz kıslar hatta çocuklarımıza okutruz yazdıklarımızı