Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

o kesinn zatennn🙂)

4 gun gelmeyecem dedı 1 saat sonra gerı geldı merak etmeyın

orjı ahhh orjı nıkahıda kıydı ama bebek olmayınca gulmeyecek yuzu rabbım hayırlısını versın valla

Aminnn aminn.Ya burda birbirmizdn etkileniyoruz bi bakıma.Yani RABBİM kimine erken nasip ediyo kimine geç veriyo ve biz ister istemz acaba bizim olmaycak mı düşüncesine kapılıyorz.Yani ben bu şekilde dşünmedim ama bugün ya da dün hatrladğm kadarıyla orjim şey demişti.Ben gencim daha ve neden olmuyo??OLmayacakmı gibi bişeler.Yani kısmet meselesi ama ister istemz kapılyo..Herkes kendi kaderini yaşıyo bi şekilde ama n bilim valla.Mesela bnde de şey olur.Böle bazn okudğumda üst üste düşük yaşamşsa acaba bende de öle olucak mı?? bende de şu sorun var mı bu sorun var mı??Kendimi yer bitirirdim.bu şekilde kaptırmasak çok ii olucak ama ne bilim aklma gelenler bunlar.Belki yanlş dşünüyorum kızlar ama öle görünüyo.Çoğu gebe gebelik süresi boyunca çok sıkıntı yaşar ama düşmez bebek RABBİMN iznyle doğar,bn ve bn gibiler hiç sorun yaşamaz ama bi kontrole gider bebek ölmştr.Diceğim o ki herkes kendi kaderini yaşar bi şekilde etkilenmemek lazım.Ama bazen kötü şeyleri kendi üstümüze çekmekten geri kalmıyoruz

ya kuzum bak orası ole ama bırazda ıs kendımızde bıtıyro yanı 2 gunden bellı bende bunu dusunuyorum bızım bebeklerımız oluyor mu oluyor yanı sonucta hıc kalmdık degıl ben mesela bebegımı enfeksıyondan dıye kaybettım dsanıyordum muayene olmadan once doktora gıttım vucudun toplanması ıcın 6 ay korun dedı bana tamm dedım cunku cok agır ılaclar falan ve normal bı dogum yaptıgım ıcın rahım toparlanması gerekıyordu 6 ay korundum ama boyle soyle derken gectı o 6 ay ve muayene gunu gıttım şokkkkk ıcınde eve dondum doktor melek aynı seyı yıne yasarsın dedı ve bebegım rahım agzı yetmezlıgınden dusmus ALLAH IZIN VERIRDE ıkıncıye hamıle kaldıgımda 3 aylıkken rahım agzı dıkılecek zaten olacagı varsa yıne olur rabbım bır daha acı gostermesın ama tıp da ılerlıyor olmadı tup bebek var yokmu goruyoruz tabı hersey bızım ıcın bır vesıle bır sınav bu dunyada bı de onu yasıyor ve cekıyoruz sımdı ben neye gore kendımı ayarlayacam hee hamıle kaldıgımda dıkkat edecem bır bırde rahım dıkılecek ıkı bunları bılıyormuyum ee bılınclı ınsanlarız hanı cahılız desek degılızde yanı bursa herseyımızı paylasıyoruz ama bırazda mantıklı dusunmek gerekıyor dıye bılıyorum orjı bıraz fazla takmaya basladı bana abla yasım 18 cok gencım nıye tutmuyor nerden bılıyorsun belkı 30 da belkı 25 de hamıle kalacksın aynı bızlerde ole rabbım alnımıza neyı yazdıgısa verecekse verır zaten cnm benım bırazda bız kendımız yapyoruz

Ya sonçta inançlı insanlarız.Oturup yas tutmaya gerk yok.Tabii ki üzüldük bebeklerimiz kaybetitğimzde ama dediğin gibi tıp ilerliyo ve hamd olsn herşeyn çaresi var.MEVLAM herşeyn zamanını tayin etmiştr elbet.Biz sabırsz kullarız herşeyn her an olmasını istiyoruz.

orjide evde tekk kiimse yokk yaninda bebeği olsa yalnızlıkk çekmezzzz ve eşinii daha eve bağlar diye düşünüyooo onuda anlıyormmmmmmm aslındaaa ama allahh hakkımızda ne hayırlıysa onu versinnn
Tatlm eğer çocuk eşi eve bağlasaydı bi çok evlilk bitmezdi.Çocuk babayı daha çok bağlamaz,yani bağlasa da pek bi hayrı olmaz.Yani aman çocuk var bitmesin denilir.Çocuk için değil kadın için evine bağlanmalı erkek