Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kızlar merhabalar kan değerim yükselmiş hemen hemen 3 haftalık dedi doktor keseyi görmek için 20 mayısta çağırdı bakalım inşallah hayırlısıyla görürüz. Allahım sana binlerce kez şükürler olsun ya Rabbim. darısı herkesin başına kızlar.
koza teşekkür ederim canım darısı sana.
unıca inşallah bebişin gelmiştir tatlım.
ygmr06 yeni hamiş olarak ben varım inşallah bebişin seninledir canım.

ohh ohh massalah cnm cok sevındım hadı hayırlısı kalp seslerını duymaya ınsallah

çok sevindim hadi hayırlısı inşallah sağlıkla kucağınada alırsın bebeğini

ona şüke etmeyen kafırdır.cok şükür.cok sevındım canım.darısı başımıza

bu arada kızlar merhabalr tekrardan orjım yıne gıttınmı cnm benım psıkolojın bozulacak sen bole yaptıkca stres olacak buda bebeg engel oldugunu bılıyorsun yapma tatlım yaa kendını yıpratmaktan baska bırsey degıl bu yaptıgın cok kafana takma bıraz dagıtmaya bak nebılım kıtap oku ıs ısle dantel ör ne bılım ugras bırseyle bole yaptıkca olmaz bıtanem gelırsen okursun bunları umarım bıra kendını toparlaman azım artık bı problemın yok sukur ve esındede bı problem yoksa bence takma daha yenı evleısın lutfen yaa su ılk 1 seneyı bı devır bakalım yaaa bır sene ıcınde olmassa gıt bı adam akıllı muyane ol ne bu bole her ay bı stres bı stres kendını yeyıp bıtırdın yaa vala her ay yok damarlar yok gogusler yok akıntı cnm sen benden beter oldun valla hayatım kırılma bu dedıklerıme ama daha cok gencsın daha 18 yasındasın onunde kocaman bır yol var allahım uzun omur verdıkce cnm benım bıkarsın bıle annem bana her zmn der melek olsun bak bı tane bıkarsın bıle dıyor bız kendımızı kandırıyoruz sadece bole yaptıkca elımıze bırsey gecmıyor lutfen 🙂