Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

tsk ederim cn m yaa ben zaten yazarim arada böyle

gecen bi kitap bitirdim ama daha üzerinde calismam lazim ( benim kendim hakkimda degil ) sadece bi komik bi roman ufak 70-80 sayfalik anca

bak ben cok merak ettim anlat paylas sana? 🙂 paylas paylas paylas paylas.... bekliyoruz merakla 🙂

Vayy vayyy hikaye gibi anlatmışın çok güzel 🙂
Adamı görür görmez göz koymuşsun yani
az detğilmişsin sende 😉
Ama sanırım kafama takılan sen amca oğlu ile evlenmişsin değil mi ben mi yanlış anladım 😕

insallah cabuk gecer

ama bu bulanti saglikli gelistiginin bi belirtisi oldugunu da unutma 🙂
allah tamamina erdirsin insallah saglikli vaziyette nurtopu gibi bebik cabucak dogurursun...........
inşallah benimde kısa sürer kızlar çünkü normalde çok enerjik biriyim ve enerjimi bu bulantı alıo ve ben sinir oluorum... hamileliğimin hastalık gibi olmasını istemiyorum...

bende şiirle ilgilneniorum cnmm bi sürü şiirim var inşallah bir gün kitap çıkarırım... tanışmamızı yazıyorummm cnmmm 🙂)

evet akrabag evliligi ama amcamin oglu degil babamin amcasinin oglunun oglu
ya biraz karisik babamlar istemedi yasim kücük diye askerligi vardi okul is güc iste herkez karsi cikti ama biz sabirli olduk bekledik evlendik .....
esim 5 sene bekledi 16 yasimda tanistik 21imde evlendim
🙂
evet hemen göz koydum ve cikmaya baslamamizda cok tuhafti yani ben tavladim desem yalan olmaz hahaaha hatta abi abai abi diye pesinde dolaniyordum bi görseniz ama cok güzeldi hersey
🙂

inşallah benimde kısa sürer kızlar çünkü normalde çok enerjik biriyim ve enerjimi bu bulantı alıo ve ben sinir oluorum... hamileliğimin hastalık gibi olmasını istemiyorum...

Ayy inşallah kimsenin öyle olmaz da tadını çıkarır hamileliğinin, geçenlerde daireden bir arkadaşım anlatmıştı da eşinden bile tiksinmiş midesi bulanmış hep, düşünebiliyor musunuz ne kötü yaaaaaaaaa 🙁(

İyi yapmışsın canım işte mutlu mesut yaşıyorsunuz ne güzel 🙂
Amca oğlu da suyunun suyu gibi olmuş senin uzakmış yani