geveze Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.411 kızz melodimm dedim ya ben 2 yoluda kullanıyomm bi yandan iyi besleyip diğer yandan verim alıyommben kocişime kıyarmıyımmm hiççççç,öldürürmüyüm.ne yaparım ben onsuz uzunnnnnnnnnnnnnnnnnn senelerdeeee
kızz melodimm dedim ya ben 2 yoluda kullanıyomm bi yandan iyi besleyip diğer yandan verim alıyommben kocişime kıyarmıyımmm hiççççç,öldürürmüyüm.ne yaparım ben onsuz uzunnnnnnnnnnnnnnnnnn senelerdeeee
burçemm Hamiş Melek 11 Mayıs 2011 #11.412 melodi_cn' Alıntı: massalah cok tatlı allahım esırgesın Genişletmek için tıkla ... aminn canımmm benn ondan ayrilirkenn 5 ayyliktii şimdii 1 yaşinda annesi hala demeyii öğretmişş okadar güsell söylüyorkiii insaninn yiyesii geliyorr 🙂
melodi_cn' Alıntı: massalah cok tatlı allahım esırgesın Genişletmek için tıkla ... aminn canımmm benn ondan ayrilirkenn 5 ayyliktii şimdii 1 yaşinda annesi hala demeyii öğretmişş okadar güsell söylüyorkiii insaninn yiyesii geliyorr 🙂
burçemm Hamiş Melek 11 Mayıs 2011 #11.413 geveze' Alıntı: kızz melodimm dedim ya ben 2 yoluda kullanıyomm bi yandan iyi besleyip diğer yandan verim alıyommben kocişime kıyarmıyımmm hiççççç,öldürürmüyüm.ne yaparım ben onsuz uzunnnnnnnnnnnnnnnnnn senelerdeeee Genişletmek için tıkla ... allahımm kocani sana bağişlasinn canımmmm
geveze' Alıntı: kızz melodimm dedim ya ben 2 yoluda kullanıyomm bi yandan iyi besleyip diğer yandan verim alıyommben kocişime kıyarmıyımmm hiççççç,öldürürmüyüm.ne yaparım ben onsuz uzunnnnnnnnnnnnnnnnnn senelerdeeee Genişletmek için tıkla ... allahımm kocani sana bağişlasinn canımmmm
melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.415 geveze' Alıntı: kızz melodimm dedim ya ben 2 yoluda kullanıyomm bi yandan iyi besleyip diğer yandan verim alıyommben kocişime kıyarmıyımmm hiççççç,öldürürmüyüm.ne yaparım ben onsuz uzunnnnnnnnnnnnnnnnnn senelerdeeee Genişletmek için tıkla ... iii hadı bakalım cnm allahım mutlulugunu artırsın
geveze' Alıntı: kızz melodimm dedim ya ben 2 yoluda kullanıyomm bi yandan iyi besleyip diğer yandan verim alıyommben kocişime kıyarmıyımmm hiççççç,öldürürmüyüm.ne yaparım ben onsuz uzunnnnnnnnnnnnnnnnnn senelerdeeee Genişletmek için tıkla ... iii hadı bakalım cnm allahım mutlulugunu artırsın
melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.416 burçemm' Alıntı: aminn canımmm benn ondan ayrilirkenn 5 ayyliktii şimdii 1 yaşinda annesi hala demeyii öğretmişş okadar güsell söylüyorkiii insaninn yiyesii geliyorr 🙂 Genişletmek için tıkla ... benımde ablamın oglu var 1 yasına gırecek benı telden gorunce ede dıye cagırıyor tam teyze dıyemıyor ede dıye bagırıyor sıpam benım
burçemm' Alıntı: aminn canımmm benn ondan ayrilirkenn 5 ayyliktii şimdii 1 yaşinda annesi hala demeyii öğretmişş okadar güsell söylüyorkiii insaninn yiyesii geliyorr 🙂 Genişletmek için tıkla ... benımde ablamın oglu var 1 yasına gırecek benı telden gorunce ede dıye cagırıyor tam teyze dıyemıyor ede dıye bagırıyor sıpam benım
burçemm Hamiş Melek 11 Mayıs 2011 #11.417 geveze' Alıntı: yenmezmii bu yanaklar maşalllahhhhh🙂 Genişletmek için tıkla ... allahımm tümm isteyenleree versinnnnn bebişşş canımmmmm simdii bebişlerimiz olsaydii bu saate kadar burda durupp sohbett edemezdikkonlarınn uykuu anında bizde hemen uyurdukk heraldeeee🙂)) ayyy ne güselll gerçi benn bebikk düşünmüyoommm artikinn
geveze' Alıntı: yenmezmii bu yanaklar maşalllahhhhh🙂 Genişletmek için tıkla ... allahımm tümm isteyenleree versinnnnn bebişşş canımmmmm simdii bebişlerimiz olsaydii bu saate kadar burda durupp sohbett edemezdikkonlarınn uykuu anında bizde hemen uyurdukk heraldeeee🙂)) ayyy ne güselll gerçi benn bebikk düşünmüyoommm artikinn
geveze Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.418 aminnn burçemimm yaa şaka bi yanada dünyaya bi daha gelsem yine onunla evlenirdimm🙂ama tek bi farkla 26 yaşında değil 16 yaşında arar bulurdum oniiii🙂
aminnn burçemimm yaa şaka bi yanada dünyaya bi daha gelsem yine onunla evlenirdimm🙂ama tek bi farkla 26 yaşında değil 16 yaşında arar bulurdum oniiii🙂
geveze Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.419 aminn melodi amin canımm rabbimm hepimzin mutluluğunu arttırsınn eşlerimizi verdii bide bebişlerimizi yollasınn inşallahhh🙂
aminn melodi amin canımm rabbimm hepimzin mutluluğunu arttırsınn eşlerimizi verdii bide bebişlerimizi yollasınn inşallahhh🙂