melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.401 sheker_shey' Alıntı: Kız bu beni yoldan çıkartıyo sapık hatunnn Melodimmm hemşommm bu beni yoldan çıkartıyo kısss.Halbuki ben böle şeyleri hiiiiiiiiiiiiiç bilmem. Çocuğu leylekler getirmez mi biz öle öğrendkk Genişletmek için tıkla ... artık devır degıstı bebegı leylek degıl geveze getırecek anacım sapık kızzz cekıl cekıl 😀
sheker_shey' Alıntı: Kız bu beni yoldan çıkartıyo sapık hatunnn Melodimmm hemşommm bu beni yoldan çıkartıyo kısss.Halbuki ben böle şeyleri hiiiiiiiiiiiiiç bilmem. Çocuğu leylekler getirmez mi biz öle öğrendkk Genişletmek için tıkla ... artık devır degıstı bebegı leylek degıl geveze getırecek anacım sapık kızzz cekıl cekıl 😀
geveze Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.402 delüüü sen neler yapıyonnn bakemm hocamsın ders vermen lazım bana shekerimmm
melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.404 geveze' Alıntı: aşk olsunn melodimm yaaa🙁ama nabayımm erkeğinn kalbine giden iki yol var biri yemek birii o🙂ben ikisinide kullanıyomm temel sağlam olsunn Genişletmek için tıkla ... anam sende bıraz yawas adamı oldurecen yakında
geveze' Alıntı: aşk olsunn melodimm yaaa🙁ama nabayımm erkeğinn kalbine giden iki yol var biri yemek birii o🙂ben ikisinide kullanıyomm temel sağlam olsunn Genişletmek için tıkla ... anam sende bıraz yawas adamı oldurecen yakında
geveze Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.405 kızzz keşke getirebilsemm kızz hepinize gtiriirdim abe soparsız komazdıkk kimsecikleri
melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.406 yawas yawas uyku basturuyor yawww adam bınayı yıkacak yakında horuktusundan
melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.408 geveze' Alıntı: kızzz keşke getirebilsemm kızz hepinize gtiriirdim abe soparsız komazdıkk kimsecikleri Genişletmek için tıkla ... ahhh cnm keske keske 🙂
geveze' Alıntı: kızzz keşke getirebilsemm kızz hepinize gtiriirdim abe soparsız komazdıkk kimsecikleri Genişletmek için tıkla ... ahhh cnm keske keske 🙂
burçemm Hamiş Melek 11 Mayıs 2011 #11.409 fotodakii benimm yeğenimm daha bununn gibi iki tane daha yeğenimm varrrr🙂
melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.410 burçemm' Alıntı: fotodakii benimm yeğenimm daha bununn gibi iki tane daha yeğenimm varrrr🙂 Genişletmek için tıkla ... massalah cok tatlı allahım esırgesın
burçemm' Alıntı: fotodakii benimm yeğenimm daha bununn gibi iki tane daha yeğenimm varrrr🙂 Genişletmek için tıkla ... massalah cok tatlı allahım esırgesın