melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.391 sheker_shey' Alıntı: aranzda en masum bnm heralde ..Valla bizm kızların maaşalalhı varmş yav..hahah Geveze vamp kadın heralde adam hayır diyemiyo .Kızlar bn yavaş yavaş gideym adam yarn nöbetçi malum şimdi uyuyo ama gidim yanına kıs yarın tek kalıcam 🙁🙁 Genişletmek için tıkla ... tamam kuzum sen gıt yarın ınsallah hep beraber oluruz burda ıı geceler tatlım aeo opuyorummmm kocamannnnnn
sheker_shey' Alıntı: aranzda en masum bnm heralde ..Valla bizm kızların maaşalalhı varmş yav..hahah Geveze vamp kadın heralde adam hayır diyemiyo .Kızlar bn yavaş yavaş gideym adam yarn nöbetçi malum şimdi uyuyo ama gidim yanına kıs yarın tek kalıcam 🙁🙁 Genişletmek için tıkla ... tamam kuzum sen gıt yarın ınsallah hep beraber oluruz burda ıı geceler tatlım aeo opuyorummmm kocamannnnnn
melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.392 geveze' Alıntı: yok kız sevdiğimden değil ama ben orda kalmışım sanırım ondan sonraki seneler bana işlememiş üstünden kaç sene geçtii hala 22 yimm Genişletmek için tıkla ... olsun bakalım masaalh 😀
geveze' Alıntı: yok kız sevdiğimden değil ama ben orda kalmışım sanırım ondan sonraki seneler bana işlememiş üstünden kaç sene geçtii hala 22 yimm Genişletmek için tıkla ... olsun bakalım masaalh 😀
geveze Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.393 git bacım sen git yavaş yavaş sokul yanına.tek bacağını bacağına sıkıştır daha anlatmayımbakk seninkide hayır demezzz
git bacım sen git yavaş yavaş sokul yanına.tek bacağını bacağına sıkıştır daha anlatmayımbakk seninkide hayır demezzz
S sheker_shey Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.394 seksi vamp hatunlarımmm bnmmm epiciğinizi öpüyom bea epiciğinizi çok severim bea gendinize iii bakasınz ağlamayasnz emiiiii.İiiii geceler yarın sabaha kadar konuşuruz artıkın bnmki nöbetçi bende burda nöbet tutarım artıkın.Şimdilik hoşçakalınnnnn
seksi vamp hatunlarımmm bnmmm epiciğinizi öpüyom bea epiciğinizi çok severim bea gendinize iii bakasınz ağlamayasnz emiiiii.İiiii geceler yarın sabaha kadar konuşuruz artıkın bnmki nöbetçi bende burda nöbet tutarım artıkın.Şimdilik hoşçakalınnnnn
melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.395 geveze' Alıntı: git bacım sen git yavaş yavaş sokul yanına.tek bacağını bacağına sıkıştır daha anlatmayımbakk seninkide hayır demezzz Genişletmek için tıkla ... sütede sapık var dıyım kızlar kendınızı sakının
geveze' Alıntı: git bacım sen git yavaş yavaş sokul yanına.tek bacağını bacağına sıkıştır daha anlatmayımbakk seninkide hayır demezzz Genişletmek için tıkla ... sütede sapık var dıyım kızlar kendınızı sakının
geveze Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.396 hoşçakalll dekirdağlımm beyaaa öpdük seni kocaman kocamann
burçemm Hamiş Melek 11 Mayıs 2011 #11.397 melodi_cn' Alıntı: burcemmm resımde kı kım gızzz Genişletmek için tıkla ... yeğenimm canımmmmmmm
S sheker_shey Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.398 geveze' Alıntı: git bacım sen git yavaş yavaş sokul yanına.tek bacağını bacağına sıkıştır daha anlatmayımbakk seninkide hayır demezzz Genişletmek için tıkla ... Kız bu beni yoldan çıkartıyo sapık hatunnn Melodimmm hemşommm bu beni yoldan çıkartıyo kısss.Halbuki ben böle şeyleri hiiiiiiiiiiiiiç bilmem. Çocuğu leylekler getirmez mi biz öle öğrendkk
geveze' Alıntı: git bacım sen git yavaş yavaş sokul yanına.tek bacağını bacağına sıkıştır daha anlatmayımbakk seninkide hayır demezzz Genişletmek için tıkla ... Kız bu beni yoldan çıkartıyo sapık hatunnn Melodimmm hemşommm bu beni yoldan çıkartıyo kısss.Halbuki ben böle şeyleri hiiiiiiiiiiiiiç bilmem. Çocuğu leylekler getirmez mi biz öle öğrendkk
melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.399 sheker_shey' Alıntı: seksi vamp hatunlarımmm bnmmm epiciğinizi öpüyom bea epiciğinizi çok severim bea gendinize iii bakasınz ağlamayasnz emiiiii.İiiii geceler yarın sabaha kadar konuşuruz artıkın bnmki nöbetçi bende burda nöbet tutarım artıkın.Şimdilik hoşçakalınnnnn Genişletmek için tıkla ... gule gule tatlım
sheker_shey' Alıntı: seksi vamp hatunlarımmm bnmmm epiciğinizi öpüyom bea epiciğinizi çok severim bea gendinize iii bakasınz ağlamayasnz emiiiii.İiiii geceler yarın sabaha kadar konuşuruz artıkın bnmki nöbetçi bende burda nöbet tutarım artıkın.Şimdilik hoşçakalınnnnn Genişletmek için tıkla ... gule gule tatlım
geveze Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.400 aşk olsunn melodimm yaaa🙁ama nabayımm erkeğinn kalbine giden iki yol var biri yemek birii o🙂ben ikisinide kullanıyomm temel sağlam olsunn
aşk olsunn melodimm yaaa🙁ama nabayımm erkeğinn kalbine giden iki yol var biri yemek birii o🙂ben ikisinide kullanıyomm temel sağlam olsunn