melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.382 burçemm' Alıntı: gevezecimm kaç yaşindaydinn dadlimmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... burcemmm resımde kı kım gızzz
burçemm' Alıntı: gevezecimm kaç yaşindaydinn dadlimmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... burcemmm resımde kı kım gızzz
geveze Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.383 27 ama ben nedense 22 de kalmışımm tatlım.sorana 22 diyesimm geliyo
melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.384 yaa kızlar bu toplu alıntı ısını nasıl yapıyonus ben beceremedım de bı urlu
melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.385 geveze' Alıntı: 27 ama ben nedense 22 de kalmışımm tatlım.sorana 22 diyesimm geliyo Genişletmek için tıkla ... nıye kızzz 🙂n 22 cok sevıyon herhal
geveze' Alıntı: 27 ama ben nedense 22 de kalmışımm tatlım.sorana 22 diyesimm geliyo Genişletmek için tıkla ... nıye kızzz 🙂n 22 cok sevıyon herhal
geveze Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.386 melodimm anltayım diycem ama sen zaten benim yapabildiğimi yapıyon 🙂bende beceremiyom
S sheker_shey Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.388 aranzda en masum bnm heralde ..Valla bizm kızların maaşalalhı varmş yav..hahah Geveze vamp kadın heralde adam hayır diyemiyo .Kızlar bn yavaş yavaş gideym adam yarn nöbetçi malum şimdi uyuyo ama gidim yanına kıs yarın tek kalıcam 🙁🙁
aranzda en masum bnm heralde ..Valla bizm kızların maaşalalhı varmş yav..hahah Geveze vamp kadın heralde adam hayır diyemiyo .Kızlar bn yavaş yavaş gideym adam yarn nöbetçi malum şimdi uyuyo ama gidim yanına kıs yarın tek kalıcam 🙁🙁
melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.389 geveze' Alıntı: melodimm anltayım diycem ama sen zaten benim yapabildiğimi yapıyon 🙂bende beceremiyom Genişletmek için tıkla ... delı yaa
geveze' Alıntı: melodimm anltayım diycem ama sen zaten benim yapabildiğimi yapıyon 🙂bende beceremiyom Genişletmek için tıkla ... delı yaa
geveze Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.390 yok kız sevdiğimden değil ama ben orda kalmışım sanırım ondan sonraki seneler bana işlememiş üstünden kaç sene geçtii hala 22 yimm
yok kız sevdiğimden değil ama ben orda kalmışım sanırım ondan sonraki seneler bana işlememiş üstünden kaç sene geçtii hala 22 yimm