melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.321 orjinal-catlaq' Alıntı: uffffffffffffffffffffffff yaaa bogazım agrıyor yaaa ben cıkıyorum salya sümük aglıyom sevinecegim yerde Genişletmek için tıkla ... kızım nere gıdıyon yaa dur surda ıste
orjinal-catlaq' Alıntı: uffffffffffffffffffffffff yaaa bogazım agrıyor yaaa ben cıkıyorum salya sümük aglıyom sevinecegim yerde Genişletmek için tıkla ... kızım nere gıdıyon yaa dur surda ıste
geveze Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.322 kocişimi uyuttumm geldim.ama hocam akşam çalıştım diyee gec çalışmadımm🙁
burçemm Hamiş Melek 11 Mayıs 2011 #11.324 orjinal-catlaq' Alıntı: uffffffffffffffffffffffff yaaa bogazım agrıyor yaaa ben cıkıyorum salya sümük aglıyom sevinecegim yerde Genişletmek için tıkla ... canımm üzülme herşeyy allahtannn benimm temmuzda düğünümm olacaktıı geçenn yulll düğünümden iki ay öncee mayista babmii kaybettimmm düğünüü erteledikk ama herşeyy allahtannn keşke babam yanimda olsaydida düğünümm hiçç olmasaydii🙁(
orjinal-catlaq' Alıntı: uffffffffffffffffffffffff yaaa bogazım agrıyor yaaa ben cıkıyorum salya sümük aglıyom sevinecegim yerde Genişletmek için tıkla ... canımm üzülme herşeyy allahtannn benimm temmuzda düğünümm olacaktıı geçenn yulll düğünümden iki ay öncee mayista babmii kaybettimmm düğünüü erteledikk ama herşeyy allahtannn keşke babam yanimda olsaydida düğünümm hiçç olmasaydii🙁(
S sheker_shey Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.325 melodi_cn' Alıntı: aynen bende oleyım suan bı tıkırdı geldımı bısı oldu sanıyorum kız bacıko bı resmını koy gorım senı ben hıc gormedım senı merak ettım 🙂 Genişletmek için tıkla ... Balım şuan eşimn bilg.kullanıyorum fotoalr bnm bilg.dayarın bnmknden açarm o zman bi süreliğine koyarım fotomu olar mı??
melodi_cn' Alıntı: aynen bende oleyım suan bı tıkırdı geldımı bısı oldu sanıyorum kız bacıko bı resmını koy gorım senı ben hıc gormedım senı merak ettım 🙂 Genişletmek için tıkla ... Balım şuan eşimn bilg.kullanıyorum fotoalr bnm bilg.dayarın bnmknden açarm o zman bi süreliğine koyarım fotomu olar mı??
melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.326 geveze' Alıntı: amaaa ben geldimmmmm🙁 Genişletmek için tıkla ... hg cnm 🙂))))))))))))) uzulme
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.327 melodi_cn' Alıntı: kızım nere gıdıyon yaa dur surda ıste Genişletmek için tıkla ... biraz uzanayım birazdan siteyede bişi olsa hiç şaşmıcam uzanayım kendime geleyim zaten aglamaktan acamıyom gözlerimi sabahtandır aglıyoz vallahi uf yaaa
melodi_cn' Alıntı: kızım nere gıdıyon yaa dur surda ıste Genişletmek için tıkla ... biraz uzanayım birazdan siteyede bişi olsa hiç şaşmıcam uzanayım kendime geleyim zaten aglamaktan acamıyom gözlerimi sabahtandır aglıyoz vallahi uf yaaa
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.329 burçemm' Alıntı: canımm üzülme herşeyy allahtannn benimm temmuzda düğünümm olacaktıı geçenn yulll düğünümden iki ay öncee mayista babmii kaybettimmm düğünüü erteledikk ama herşeyy allahtannn keşke babam yanimda olsaydida düğünümm hiçç olmasaydii🙁( Genişletmek için tıkla ... işte canım başın sagulsun nezamn ne olacagını kimse bilmiyor herşey allahtan canım kısmet öleymiş üzülme emi tatlım bu arada fatma ne yaptı test yapacaktı??
burçemm' Alıntı: canımm üzülme herşeyy allahtannn benimm temmuzda düğünümm olacaktıı geçenn yulll düğünümden iki ay öncee mayista babmii kaybettimmm düğünüü erteledikk ama herşeyy allahtannn keşke babam yanimda olsaydida düğünümm hiçç olmasaydii🙁( Genişletmek için tıkla ... işte canım başın sagulsun nezamn ne olacagını kimse bilmiyor herşey allahtan canım kısmet öleymiş üzülme emi tatlım bu arada fatma ne yaptı test yapacaktı??
melodi_cn Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2011 #11.330 sheker_shey' Alıntı: Balım şuan eşimn bilg.kullanıyorum fotoalr bnm bilg.dayarın bnmknden açarm o zman bi süreliğine koyarım fotomu olar mı?? Genişletmek için tıkla ... olur cnm tamam 🙂
sheker_shey' Alıntı: Balım şuan eşimn bilg.kullanıyorum fotoalr bnm bilg.dayarın bnmknden açarm o zman bi süreliğine koyarım fotomu olar mı?? Genişletmek için tıkla ... olur cnm tamam 🙂