Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

kuzum ole dusunme bole hayırlı ıslerde seytan hep dolanırmıs ınan buna rabbım baska acı vermesın hayırlısıyla oldu yaa rabbıme sıgın sen dert etme cnm benım

vallahi diorum yanlışlıkla olan albümümü sildim ya
başımdan eksik lmuyor hiçbirşey deniyom olmuyor kaynım gelince cektigi makinadan atarım sizlere artık
ayy allahım başımdan hiçbişi eksik olmadı bugün ya

amin canım amin
valla ALLAHIM basımızdan eksık etmesın senın ısın zor bıde ben evde tek basıma kalamıyorum bıraz korkaklık fobısı var gecelrı gorumcem kalıyor yanımda bekar olan ne yapım
Bacım bende çok korkaktm.Hani geceleri böle eşyalardan ses çıkar ya gerneşmeden dolayı o sesler bitirirdi beni ödüm kopardı.
..Ya bn erzurumda da yalnz kaldm hafta sonları.Oltu da oturuyodum eşim erzurum'a tus için dersaneye gdiyodu orda daha korkaktm.Oda'dan mutfağa geçemzdm yemek için su için falan
.Ayyyy inan annecim saolsuın ben yatana kadar benle konuşurdu böle bi elimde telefonnla konuşrudum bi yandan da uyumaya çalşrdım annem de uyumazdı yazık🙂🙂 ama alşmtm elhamd.Burda kimse yok yanmda kalıcak o yüzden insan mecburi olarak alışıyo bacım be

kız la havle de delı yaa sıkma canını bu hayırlı gunde ıyımısın sen ne dusunuyorsun allalal sana bısı dıyenmı olduda

aynen bende oleyım suan bı tıkırdı geldımı bısı oldu sanıyorum kız bacıko bı resmını koy gorım senı ben hıc gormedım senı merak ettım 🙂