aynen canım yaa oglen 4 gıdıyor gece 4 gelıyor saat gecmıyor gelene kadar onu beklıyorum vallla ıste ne yapalım amın cnm valla oda olmassa bılemem ne olur
Bacım sennki gene 4 te geliyomş iii ama o saate kadar beklemek zor olsa gerek.Ya gece yatana kadar çok sıkıntı oluyo bende de.Uyuyamıyorum bazen ve sıkılıyorum🙁🙁 uyuduktan snra çabuk sabah oluyo.Namza kalktğmda tekrar yatması biraz zor oluyo bazen snra geçio zaten 9 da nöbet bitiyo 10 gibi de evde ALLAHN iznyle.Napalm valla ALLAHIM başka sıkıntı vermesin bitanem
tlf cekmiş kaynım şimdilik bir bu var zaten pekte cekemedik attım olmuyordu bende öle koydum 🙁 bakalım bir iki güne kadar diger fotolar gelsin zaten pek kalamadık o yüzden pek cekemedik şimdilik elimde bu var cünkü kalmadık memelekette taziye vardı eşimin dayısı vefat etti o yüzden geri geldik hemen
şuan bu var tlf kaynım bitane cekmiş cünkü kavga cıktı o yüzden tlf pek yok ama 2 sonra digerleri geldin koyayım ama koymaya calıştım olmadııı anca bunu yapabildim
ama keşke olmasydı başımıza gelmedik şey kalmadı kaynım arabayı carptı eşimle kaynım kavga etti eşimin dayısı öldü memlekette kalamadık hemen geri döndük ucak rotar yaptı bu havada ne rotarıysa artık
anlıcagınız baya şey oldu cok merak ediyom dügünüm olsaydı ne olacaktı acaba yaaa allahtan olmamış
Bacım sennki gene 4 te geliyomş iii ama o saate kadar beklemek zor olsa gerek.Ya gece yatana kadar çok sıkıntı oluyo bende de.Uyuyamıyorum bazen ve sıkılıyorum🙁🙁 uyuduktan snra çabuk sabah oluyo.Namza kalktğmda tekrar yatması biraz zor oluyo bazen snra geçio zaten 9 da nöbet bitiyo 10 gibi de evde ALLAHN iznyle.Napalm valla ALLAHIM başka sıkıntı vermesin bitanem
amin canım amin
valla ALLAHIM basımızdan eksık etmesın senın ısın zor bıde ben evde tek basıma kalamıyorum bıraz korkaklık fobısı var gecelrı gorumcem kalıyor yanımda bekar olan ne yapım
öle valla hemşom🙂🙂 evat tatlım erzuruma gelin gittim ben eşim mecburi hizmetini hınıs'ta yaptı,snra şenkaya paşalı daaile hekimliği yaptı bende oraya gittim.Paşalı köy old.için biz de evi oltu da tuttuk orda oturdum bacım.Valla çok zor alştm erzurum'a.Şimdi konyadaym cnm ekimde istifa etti eşim...
ama keşke olmasydı başımıza gelmedik şey kalmadı kaynım arabayı carptı eşimle kaynım kavga etti eşimin dayısı öldü memlekette kalamadık hemen geri döndük ucak rotar yaptı bu havada ne rotarıysa artık
anlıcagınız baya şey oldu cok merak ediyom dügünüm olsaydı ne olacaktı acaba yaaa allahtan olmamış
kuzum ole dusunme bole hayırlı ıslerde seytan hep dolanırmıs ınan buna rabbım baska acı vermesın hayırlısıyla oldu yaa rabbıme sıgın sen dert etme cnm benım
öle valla hemşom🙂🙂 evat tatlım erzuruma gelin gittim ben eşim mecburi hizmetini hınıs'ta yaptı,snra şenkaya paşalı daaile hekimliği yaptı bende oraya gittim.Paşalı köy old.için biz de evi oltu da tuttuk orda oturdum bacım.Valla çok zor alştm erzurum'a.Şimdi konyadaym cnm ekimde istifa etti eşim...