gerçi bnmki haftada 3 gün nöbetçi ama o 3 günüsen gel bide bana sor.Hiç geçmiyo bacım yaaaa geceleri zor uyuom falan.ALLAHIM başmzdan eksik etmesin kocişlermizi.
aynen canım yaa oglen 4 gıdıyor gece 4 gelıyor saat gecmıyor gelene kadar onu beklıyorum vallla ıste ne yapalım amın cnm valla oda olmassa bılemem ne olur
aynen ole benımkı kolay kolay bırakmaz bakalım nasıl kandıracam onu dusuyorum allahtan yumurtlama gununfden sonra gıdıyorum dahad yollarsa bende 2 gun gectıkten sonra cok ozluyorum hele su 2 gundur sankı tekrar asık olmusum ona her an kokusunu ıcıme cekmek ıstıyorum neden bılmıyorum
Cnm insan kocasına her dk aşık oluyo.Bn her gün böle olurum MEVLAM artırsın inşallah bacım nazardan kem gözden pis nefesten esirgesin.Bnm durum evden çıkana kadar
yani memleklete gidiceğim zaman 1 ay önceden düşünürümnasl gidicem diye
ve çoğu zaman vazgeçerim gitmekten.Evden çıktğmda biraz geçer annemlere gitiğimde o stresten kurtulurum ama kaldğm 2 gün bana yıl gelir🙂🙂Mevlam nazardan esirgesn valla o da dayanamz bensizliğe
tlf cekmiş kaynım şimdilik bir bu var zaten pekte cekemedik attım olmuyordu bende öle koydum 🙁 bakalım bir iki güne kadar diger fotolar gelsin zaten pek kalamadık o yüzden pek cekemedik şimdilik elimde bu var cünkü kalmadık memelekette taziye vardı eşimin dayısı vefat etti o yüzden geri geldik hemen
Cnm insan kocasına her dk aşık oluyo.Bn her gün böle olurum MEVLAM artırsın inşallah bacım nazardan kem gözden pis nefesten esirgesin.Bnm durum evden çıkana kadar
yani memleklete gidiceğim zaman 1 ay önceden düşünürümnasl gidicem diye
ve çoğu zaman vazgeçerim gitmekten.Evden çıktğmda biraz geçer annemlere gitiğimde o stresten kurtulurum ama kaldğm 2 gün bana yıl gelir🙂🙂Mevlam nazardan esirgesn valla o da dayanamz bensizliğe
şuan bu var tlf kaynım bitane cekmiş cünkü kavga cıktı o yüzden tlf pek yok ama 2 sonra digerleri geldin koyayım ama koymaya calıştım olmadııı anca bunu yapabildim