merhaba arkadaşlar...
uzun bir aradan sonra kendimi anca toprlayabildim..en son 15 şubata kadar gayet mutlu bir insandım...ama şu 3 haftada 3 yıl yaşlandım sanki..
tam 11 doktora medet umup gittik.ama hepsi neredeyse odalarından kovdular bizi..en son gittiğim ise prof.tu muayene için kapısının önünde beklerken dışarı çıkıp hepimizi azarladı.sesi adeta koridoru çınlatıyordu..sadece bir kelime,güzel bir kelime duyabilmek için,o mucizeden bizimde olsun dediğimiz içindi tüm bu çektiğimiz eziyetler...
artık umudumu tamamen kaybettiğim anda,bebek işinden elimi ayağımı çekmeye karar verdiğim anda,Rabbim karşıma bir doktor çıkardı..bu sefer ben ilgiziken o benimle çok ilgileniyordu..hormonlarım yeniden baktı ve bu hormonlarla hamile kalman çok zor dedi..adetimin 13. günü beni yine çağırdı..giitim,ultrasonda baktı senin yumurtlaman olmuyor dedi,hormonlarım baskılıyormuş..biz bu arada eşimide muayene ettirmiştik.sperm sayısı normal çıktı ama hareketsizmiş.%1 çıktı..
kendi doktorum tüm bu muayenelerin sonunda hormonlarımı ve adetimi düzene sokabilmek için 2 aylık tedaviye başladı.bu ayki adetimin 3. günü başlıcam ilaçlarıma.2 ay sonrada bebek olayına bakılacak..yani şu iki ay boyunca bebek defterini kapattık.
şu 3 hafta boyunca en son gittiğim doktora kadar öyle çok ağlıyordum ki...psikolojim nasıl bozulmuşsa rüyalarım artık sadece bebek için programlanmış gibiydi..gece yarısı kalkıp ağlıyordum Allahım ne olur artık bu düşünceyi biraz uzaklaştır benden,rüyalarım normale dönsün artık diye....
neyse velhasıl şimdi biraz daha iyiyim.listeye beni yinede eklemek isterseniz beklenen adet tarihim 17 mart..