kuzum ozel bı sırkette ıtalyan fırmada araba kalıbı bıldıgın ferrarıyı yapıyor 🙂 kalıp montaj oparetoru 1 hafta gece 1 hafta gunduz calısyor bazen bursaya gıdıyor tofasa ole ıste
hahah şifa niyetine inşallah.Bu arada zaten bebek için mekan değişkliği çok ii greliyomş belkim uğurlu olur he ne dersn?? ya ben bnmkini bırakıp memlekete bile çokzor gidiyom bin bir nazla.Sizde öle oluo mu yaaa.*?
kuzum ozel bı sırkette ıtalyan fırmada araba kalıbı bıldıgın ferrarıyı yapıyor 🙂 kalıp montaj oparetoru 1 hafta gece 1 hafta gunduz calısyor bazen bursaya gıdıyor tofasa ole ıste
gerçi bnmki haftada 3 gün nöbetçi ama o 3 günüsen gel bide bana sor.Hiç geçmiyo bacım yaaaa geceleri zor uyuom falan.ALLAHIM başmzdan eksik etmesin kocişlermizi.
hahah şifa niyetine inşallah.Bu arada zaten bebek için mekan değişkliği çok ii greliyomş belkim uğurlu olur he ne dersn?? ya ben bnmkini bırakıp memlekete bile çokzor gidiyom bin bir nazla.Sizde öle oluo mu yaaa.*?
aynen ole benımkı kolay kolay bırakmaz bakalım nasıl kandıracam onu dusuyorum allahtan yumurtlama gununfden sonra gıdıyorum dahad yollarsa bende 2 gun gectıkten sonra cok ozluyorum hele su 2 gundur sankı tekrar asık olmusum ona her an kokusunu ıcıme cekmek ıstıyorum neden bılmıyorum