unica sen bilirsin ama 9 gün varsa daha çok erken test için bence bekle derim ben cnmmm yanıltabilir seni test... ben 1-2 gün var sandım adetine o nedenle 2.yi yap demitşm cnmm bence bekle
1 test daha kalbım kaldırmaz her halde .cızgıyı gorunce duzup bayılacakdım nerdeyse.9 gun daha beklesem mı yoksa yapsam mı kızlar akıl verınnnnnnnnnnnn
sağol beyonce ben 2 buçuk aylığım daha çok yeni yani 🙂)) allahtan ben çok beklemedim korunmayı bıraktıktan sonra 2.ayımda hamile kaldım.. sen ne zamandır isitosun cnmm inşallah tez zamanda olur bebişinnn
unica sen bilirsin ama 9 gün varsa daha çok erken test için bence bekle derim ben cnmmm yanıltabilir seni test... ben 1-2 gün var sandım adetine o nedenle 2.yi yap demitşm cnmm bence bekle
canım moralini bozmak istemem ama aynı şey başıma geldi.... hatta kanda bile 10 civarı gebelik çıktı, ama dr um hemen ümitlenme adet gecikmeden böyle reaksiyon verebiliyormuş vücut,, sanırım kimyasal gebelik deniyor...çok üzüldüm sonra adet olunca, inş. senin öyle diildir..