evet 5 mayısta yaptırmıştım ablacım son adet tarihim 8 nisandı ama nisanın 16 sında çatlatma iğnesi olmustum ondan sonra tuttu sanırım Allah herkese nasip etsin.
valla unica bendede silik çıkmıştı ilk bu tarz testler beta hcg hormonuna duyarlı olduğu için yanılma payı yoktur sadece test yanlışsa yanılınır sen bi tane daha al ve yap ondada silik çıkarsa gebelik var demektir benceee cnmm
evet 5 mayısta yaptırmıştım ablacım son adet tarihim 8 nisandı ama nisanın 16 sında çatlatma iğnesi olmustum ondan sonra tuttu sanırım Allah herkese nasip etsin.
sağol beyonce ben 2 buçuk aylığım daha çok yeni yani 🙂)) allahtan ben çok beklemedim korunmayı bıraktıktan sonra 2.ayımda hamile kaldım.. sen ne zamandır isitosun cnmm inşallah tez zamanda olur bebişinnn
ay kıyamam canım yaa eşin yardım etsn dicem ama o da yok dimi? Allah kavuştursun az kaldı sanırım. tatlım çok ağır kaldırma nolur parti parti toplamaya çalış yok mu yardım eden biri? inş bebeğin varsa sıkı tutunur annesine Allahım korusun onu.
valla unica bendede silik çıkmıştı ilk bu tarz testler beta hcg hormonuna duyarlı olduğu için yanılma payı yoktur sadece test yanlışsa yanılınır sen bi tane daha al ve yap ondada silik çıkarsa gebelik var demektir benceee cnmm
1 test daha kalbım kaldırmaz her halde .cızgıyı gorunce duzup bayılacakdım nerdeyse.9 gun daha beklesem mı yoksa yapsam mı kızlar akıl verınnnnnnnnnnnn