Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Hayırlı olsun canım, inşallah sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşarsın 🙂

cnm UCUBE ne demek?
ben gurbettenim gusura galmin acik annamiyomda

Canım UCUBE özürlü diyeyim kısaca ..

slmmmmmmmmm ohhhhh mavikedim hamilee allahım sana şükürler olsunn

ohhhh yandannn darısı bekleyenlere inş hadi güzel meleklerim sıra sizde

İnşallah Ayşegülüm kankim inşallah 🙂

Umudun hep olsun canım inşallah gelmiştir meleğin 🙂

İnşallah kankim inşallah, Allahım kimselere yaşatmasın vallaha hatırlamak bile istemiyorum o günleri 🙁(

ay düşüncesi bile korkunç zaten Allahım sen koru yavrularımızı hepimiz sağsalim sağlıklı bebekler doğuralım inş.

Amin Tunacım Allahım sağlıklı evlatlar nasıp etsin herkese 🙂

ben geldimm nasılısınız hamişler hamiş adayları bebek isteynlerrrrrrrrrr..

Hoş geldin bebekyüzlüm, iyiyiz sen naslısın bakalım 🙂

Son düzenleme:

Canım sen oğluşuna bak, biz hep burdayız 🙂 kendine de iyi bak bu arada tabiki prensesinede (içimden prenses demek geçti), arada lizteye bakar anlarsın zaten canım yeni hamişlerimizi..

maviişim çook sağol iyiyiz çok şükürrrr biz sana özetleriz olmadığın sürece olan olayları oğluşuna kavuşacaksın ne güzel çok sevindim...
bu arada ultrasonda 3 aya gelene kadar 1 hafta geri veya ileri çıkabiliyor sen yine adet gününe göre hesapla bence ben en son gittiğimde doktor bana 5 gün fazla söledi ama ben bildiğim tarihle gidiyorum yine bizde 6+4 ken kalp atışını görmüştük... allah bebişlerimize sağlıkla doğmak nasip etsin inşallah.

kızlar hepinize merhabalar. hepinize çok çok teşekkür ederim yazdıklarınız için.
hamiş yazısını görüp hamişlerin arasına katılmak çok güzel hayırlısıyla kucaklarımıza sağ sağlim alırız ve herkes bu mutlu haberi biran önce verir de paylaşıp herkesinkini kutlarız inşallah.
tunacım benim son adet tarihi 1 nisan canım.

ayyy canım benim yaaa valla hamiş melek yazısıda pek yakıştı maşşallah... inşallah sağlıkla hayırlısıyal kucağımıza alırız bitanem 5 haftalık şuanda sanırsam değilmi...

ohh sevindim daha iyi olu inş canım aman üzmesin minik mercimeğin sağlıcakla kucakla inşduyucaksın tatlım hiç endişe etme duarım seninle bende iyiyim çok şükür canım

bende bitanem rabbim bebişini versin inş o günlerde fazla üzmiycek seni kıyamam gülüme

ayyy yerim ben seni taze hamiş seni aminnnnnnnnnnnnnnn canım darısuı bekleyenlere duarımız onlarla