Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

canım benim allah yardımcın olsun inş hamişsindr ve bebişin sımsıkı tutunur annesine

hemşom ucubeyi nasıl anlatsam sana Allah korusun yüzü normale benzemeyen ağzı burnu kayık insanlara deniliyor. Allahım sen herkese hayırlı hamilelik nasip et.

hamişim nasılsın oğluşun nasıl oldu iyileştimi tunacım

ohhh yeni bitti oku oku valla🙂🙂 anam sınavlarm yaklaşıyo oturup ders çalışmıyom adam akıllı🙂🙂 orjim hadi hayırlı olsn inşallah bakalm belki iki müjdeyle gelir...Ya pek tadım yok başım ağrıyo sizden uzak olsn .Kocişim hasta yazık
ona bakıyom böle nane limon falan..Nyse ben kaçaym yine gelirim inşallah epiciğinizi öptm AEO

Tunişim iki işlemcilisin şuanda ama beni karıştırdın
şuanda çift çekirdeklisin hafızanın daha iyi olması lazım kızzzzz
benim eşim evlenmeden önce yapmıştı askerliği 😀 sen karıştırdın ama kiminle.Vallahi çok zor bende 2. defa ev taşıyorum işler gözümde büyüyor.Bitsede dinlensem.

hayırlı olsun geliyo bbeişin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tarabim bizim içinde dua etmeyi unutma canımmm

ayşegül sarıgelin mavikedi best lalezar sizler nasılsınız canlar ben buaralar pek giremeyecagim 10 gün sonra oğlum askerden izine geliyor 🙂 hem yaz temizliğine başlıycam hemde oluşumun özel istekleri var mutfağa girmeyi becerebilirsem onları yapıcam arada bakarım ama çoğu şeyi kaçırırım bu süreçte neyse sizler bana anlatırsınız hepinizi öptm kendinize iyi bakın 🙂