Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Rüyalar tersine çıkarmış ya şekerim, bak hemen yorumluyorum🙂 arkadaşın bebeğin olsun diye dua ediyor, sonra sen çamura değil de güzel bir şeye bulanıyorsun, sonrra bağırıp çağırmışsın ya gülceksin. demek ki tez zamanda bebeğin olcak🙂

xseax neden normal yolla kalamıcaksın? Hayırlısı bazen aşılama daha hızlı sonuç veriyor, her şey gönlünce olsun.

kızlar herkes için hayırlısı olsun nediyelim sizler üzülünce valla bende karamsarlığa kapılıyorum ya olucak diyelim 😕 biliyoruzki streste önemli bu konuda kıslarr buarada melodicim kozaya katılıyorum rüyanı çok güzel açıklamış valla ağzına sağlık kozacım herşeyin hayırlısı inş hamiş kalırsın bu ayda rüyanı ona yorarız hayırlısı olsun canım....

ay canım yaa sağol. hepimiz için listeyi güzelleştirmeye çalışıyorum işte bakalım şanslı kişilerin ilki kim olacak? tamam senin tarihi düzeltiyim inş hiç olmazsın🙂 öptüm..
hayırlısı tatlım üzme kendini hayırlısı. eminim aşılama ile hamiş kalırsın inanıyorum ben, yeni adet tarihini istersen ekleyebilirim.
canım benim rüyanı Allah hayırlara çıkarsın, arkadaşlar güzel açıklamış inş tersi çıkar da güzel bebek haberlerini alırız🙂

üzülmek istemıyorum artık......
ALLAHIM sadece senden sabır dılıyorum 🙁 annemı özledım anneme gıtmek istıyorum bebegımı özledım acaba ne yapıyor sımdı seni cok özledım annecım cok kokunu alamadan 🙁sadece hıssettıgım anlar SENI COK SEVIYORUM ANNESININ BITANESI şimdi ye ni bi yawruma kavusma dılegıyle allahım kımseyı evlatsız koyma yarrabım elini üzerimizden çekme 🙁

Hz. Zekeriya''nın Duaları Kuran''ın üç ayrı suresinde Hz. Zekeriya''nın dualarından bahsedilir. Yaşı ilerlemiş olan Hz. Zekeriya, kendi ardından kavmi içinde imanı ayakta tutması için Allah''tan bir varis istemiştir. Kendisi çocuk sahibi olmak için oldukça yaşlı, karısı ise kısır olduğu için varisi yoktur ve Allah''a duada bulunmuştur:

Hani o, Rabbine gizlice seslendiği zaman; Demişti ki: "Rabbim, şüphesiz benim kemiklerim gevşedi ve baş, yaşlılık aleviyle tutuştu; ben sana dua etmekle mutsuz olmadım. Doğrusu ben, arkamdan gelecek yakınlarım adına korkuya kapıldım, benim karım da bir kısır (kadın)dır. Artık bana kendi katından bir yardımcı armağan et. Bana mirasçı olsun. Yakup oğullarına da mirasçı olsun. Rabbim, onu razı olunan kıl." (Meryem Suresi, 3-6)
Orada Zekeriya Rabbine dua etti: "Rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin" dedi. (Al-i İmran Suresi, 38 )

Zekeriya da; hani Rabbine çağrıda bulunmuştu: "Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, sen mirasçıların en hayırlısısın." (Enbiya Suresi, 89)

Ayette Hz. Zekeriya''nın Allah''a gizlice seslendiği bildirilmektedir. Bu, samimiyetin en büyük göstergelerinden biridir. Nitekim Allah, Kendisine bu tür bir samimiyet içinde çağrıda bulunan Hz. Zekeriya''nın duasını kabul etmiştir:

Onun duasına icabet ettik, kendisine Yahya''yı armağan ettik, eşini de doğurmaya elverişli kıldık. Gerçekten onlar hayırlarda yarışırlardı, umarak ve korkarak bize dua ederlerdi. Bize derin saygı gösterirlerdi. (Enbiya Suresi, 90)
(Allah buyurdu🙂 "Ey Zekeriya, şüphesiz biz seni, adı Yahya olan bir çocukla müjdelemekteyiz; biz bundan önce ona hiçbir adaş kılmamışız." (Meryem Suresi, 7)

O mihrapta namaz kılarken, melekler ona seslendi: "Allah, sana Yahya''yı müjdeler. O, Allah''tan olan bir kelimeyi (İsa''yı) doğrulayan, efendi, iffetli ve salihlerden bir Peygamberdir." (Al-i İmran Suresi, 39)

Ayetlerin devamında bildirildiğine göre, Hz. Zekeriya Allah''ın duasına karşılık ileri yaşına rağmen kendisine bir erkek evlat bağışlamasına şaşırır. Kendisine müjdeyi ileten melek ise O''na Allah''ın kudretini hatırlatır:

Dedi ki: "Rabbim, karım kısır (bir kadın) iken, benim nasıl oğlum olabilir? Ben de yaşlılığın son basamağındayım." (Ona gelen melek🙂 "İşte böyle" dedi. "Rabbin dedi ki: - Bu benim için kolaydır, daha önce sen hiçbir şey değil iken, seni yaratmıştım." (Meryem Suresi, 8-9)

Önceki bölümlerde Allah''ın samimi kullarının dualarına onlar için en hayırlı olacak şekilde icabet ettiğini belirtmiştik. Ve Allah''ın içten çağrıda bulunan inananların tek dostu ve yardımcısı olduğunu da bildirmiştik. Allah, çocuk sahibi olması imkansız gibi görünen Hz. Zekeriya''ya da, samimi duasına icabet ederek salih bir oğul armağan etmiştir.

mrb melekler bu gününüz dünden güzel geçsin, mart ayı geldi çattı hadi bakalım bu bizim ayımız olur inş, yakında herkesin hamiş lik haberlerini duymak dileğiyle🙂

🙂
🙂
🙂
H A M İ Ş L E R İ M İ Z 🙂
🙂
🙂

1.salkım.......................şubat
2.sheker_shey...............şubat
3.tuvanna....................şubat
4.AuSSie-AnGel...........şubat
5.merakla bekliyoruz bakalım bu numaranın sahibi kim? 🙂

beklenmeyen adet tarihlerimiz🙂🙂🙂 gelin artık bebişlerimiz gel gel gel...🙂
:salıncak:
1.pnr79.............................19-20 şubat ???
2.denfi..........................28 şubat ???
3.best_dream................6-7 mart ???
4.haziran 13...................6-7 mart ???

5.pirenses......................12 mart
6.aymelek........................????? özledik seni de..
7.geweze.........................13 mart
8.esinerkan...................belirsiz belki de hiç..
9.mawişimbebekistiyor.....18 mart
10.tunaa........................23 mart
11.mavikedi....................24 mart
12.beklenenbebiş............25 mart

13.denizzzz......................25-26 mart
14.lalezar.........................25-30 mart
15.çölmeleği....................26-31 mart
16.elçin&su......................27 mart
17.melodi_cn.....................28 mart
18.koza.............................28 mart
19.kraliçearı.....................29 mart
20.xseax...........................

2 arkadaşımızı da unutmadık ne zaman isterlerse listeye tekrar ekleriz onlar da lütfen umutlarını kaybetmesin:
bembeyaz.....................
elif_ecrin......................

adet tarihini listede görmek isteyen arkadaşlar yazsınlar seve seve ekleriz...

selam kızlar benım gunume 5 gun kaldı bır kac gundur mıdem bulanıyor bazı kokulardan tıksınıyom bu kadar erken belirti olabılırmı