orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2011 #11.061 burçemm' Alıntı: herkese slmm kızlarr orjimm nasılsınnn fatmacımm elaziğda hangi dr gidiyosunnnnn Genişletmek için tıkla ... iii kuzum nasıl olayım hemde süperimmmmmmm anam hamişimizi verdik ilkk mayıs ayında bakalım artık inşallah darısı bizlere sen nasılsın bakalımm
burçemm' Alıntı: herkese slmm kızlarr orjimm nasılsınnn fatmacımm elaziğda hangi dr gidiyosunnnnn Genişletmek için tıkla ... iii kuzum nasıl olayım hemde süperimmmmmmm anam hamişimizi verdik ilkk mayıs ayında bakalım artık inşallah darısı bizlere sen nasılsın bakalımm
eminegelin Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2011 #11.062 fatma mutlu' Alıntı: ewet tatlım ayın 6sıydı olmadım cok sukur yarın gıtcem dr kan testı yaptırcam bakalım ne cıkacak ayyyy cok eycanlıyım ya 🙂 Genişletmek için tıkla ... insallahhh hami$sindir... kiz nasil dayaniyorsunuz ben olsam coktan idrar testi yapmistim 🙂 ( bu arada beni eskiler bilir, özelikle lalezarcim... herkeze zorla test yaptirirdim bi aralar 🙂)
fatma mutlu' Alıntı: ewet tatlım ayın 6sıydı olmadım cok sukur yarın gıtcem dr kan testı yaptırcam bakalım ne cıkacak ayyyy cok eycanlıyım ya 🙂 Genişletmek için tıkla ... insallahhh hami$sindir... kiz nasil dayaniyorsunuz ben olsam coktan idrar testi yapmistim 🙂 ( bu arada beni eskiler bilir, özelikle lalezarcim... herkeze zorla test yaptirirdim bi aralar 🙂)
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2011 #11.063 melodi_cn' Alıntı: orjı nerdesın memlekete gıttın mı Genişletmek için tıkla ... yuq daha gitmedim janım ama gidecemmm hayırlısıyla inşallah eşimi bekliommm beraber gidecezz yarın gidiyozz resmi nikahımı kıyacazzzz
melodi_cn' Alıntı: orjı nerdesın memlekete gıttın mı Genişletmek için tıkla ... yuq daha gitmedim janım ama gidecemmm hayırlısıyla inşallah eşimi bekliommm beraber gidecezz yarın gidiyozz resmi nikahımı kıyacazzzz
burçemm Hamiş Melek 9 Mayıs 2011 #11.064 orjinal-catlaq' Alıntı: iii kuzum nasıl olayım hemde süperimmmmmmm anam hamişimizi verdik ilkk mayıs ayında bakalım artık inşallah darısı bizlere sen nasılsın bakalımm Genişletmek için tıkla ... iim çokk şükürr canımmmmm ben istemiyorumm artıkınn bebişşşşş 🙂
orjinal-catlaq' Alıntı: iii kuzum nasıl olayım hemde süperimmmmmmm anam hamişimizi verdik ilkk mayıs ayında bakalım artık inşallah darısı bizlere sen nasılsın bakalımm Genişletmek için tıkla ... iim çokk şükürr canımmmmm ben istemiyorumm artıkınn bebişşşşş 🙂
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2011 #11.065 mavikedi hayırlı olsun janım kızarmışsın yakışmış janım aman dikkat et olurmu sakın sakın yorma kendini
mavikedi hayırlı olsun janım kızarmışsın yakışmış janım aman dikkat et olurmu sakın sakın yorma kendini
burçemm Hamiş Melek 9 Mayıs 2011 #11.066 orjinal-catlaq' Alıntı: yuq daha gitmedim janım ama gidecemmm hayırlısıyla inşallah eşimi bekliommm beraber gidecezz yarın gidiyozz resmi nikahımı kıyacazzzz Genişletmek için tıkla ... ayyy çokk sevindimm nikahh işlemlerinimii baslatacaksınızz yoksaa nikah mı kıyacaksınızzz
orjinal-catlaq' Alıntı: yuq daha gitmedim janım ama gidecemmm hayırlısıyla inşallah eşimi bekliommm beraber gidecezz yarın gidiyozz resmi nikahımı kıyacazzzz Genişletmek için tıkla ... ayyy çokk sevindimm nikahh işlemlerinimii baslatacaksınızz yoksaa nikah mı kıyacaksınızzz
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2011 #11.067 burçemm' Alıntı: iim çokk şükürr canımmmmm ben istemiyorumm artıkınn bebişşşşş 🙂 Genişletmek için tıkla ... aaaa o neden bitanemmmm iste ama stres yapma
burçemm' Alıntı: iim çokk şükürr canımmmmm ben istemiyorumm artıkınn bebişşşşş 🙂 Genişletmek için tıkla ... aaaa o neden bitanemmmm iste ama stres yapma
eminegelin Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2011 #11.068 ay benim laptop cok yavasladi... ben kaciyorum,,, herkezi öptm
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2011 #11.069 burçemm' Alıntı: ayyy çokk sevindimm nikahh işlemlerinimii baslatacaksınızz yoksaa nikah mı kıyacaksınızzz Genişletmek için tıkla ... başlamış bile gidip kıyacazzz yarın kıyacaz 1 kalıp geri gelecez 🙂
burçemm' Alıntı: ayyy çokk sevindimm nikahh işlemlerinimii baslatacaksınızz yoksaa nikah mı kıyacaksınızzz Genişletmek için tıkla ... başlamış bile gidip kıyacazzz yarın kıyacaz 1 kalıp geri gelecez 🙂
orjinal-catlaq Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2011 #11.070 eminegelin' Alıntı: ay benim laptop cok yavasladi... ben kaciyorum,,, herkezi öptm Genişletmek için tıkla ... güle güle ablacım ctrl f5 yappp hızlanırr
eminegelin' Alıntı: ay benim laptop cok yavasladi... ben kaciyorum,,, herkezi öptm Genişletmek için tıkla ... güle güle ablacım ctrl f5 yappp hızlanırr