ne olsun tatlım bildiğin gibi çalışmalar iyi gidiyor
takılıyoruz yani çok düşnmüyorum bu ay önümüzdeki hafta tatile çıkıyorum ay sonuna kadar yokum tatlım o yüzden sanırım gelecek ay daha iyi çalışırız çünkü yollarda başıma bişey gelmesini istemiyorum hayırlısı olsun hepimiz hakkında sizin güzel haberlerinizi gelince okumak istiyorum bu yüzden iyi çalışın sık çalışın 🙂 hepinizi öpüyorum daha buralardayım yazarım size öptüm gocuman
ewet canım denk gelmiyoruz heralde bende sitede tur atıp kafa dağıtıyorum çünkü hep bebek düşününce geçmio saatler sende bak istersen çok güzel bölümler var
best_dream hoşgeldin aramıza inşş güzel paylaşımLarımız olurr
ne olsun tatlım bildiğin gibi çalışmalar iyi gidiyor
takılıyoruz yani çok düşnmüyorum bu ay önümüzdeki hafta tatile çıkıyorum ay sonuna kadar yokum tatlım o yüzden sanırım gelecek ay daha iyi çalışırız çünkü yollarda başıma bişey gelmesini istemiyorum hayırlısı olsun hepimiz hakkında sizin güzel haberlerinizi gelince okumak istiyorum bu yüzden iyi çalışın sık çalışın 🙂 hepinizi öpüyorum daha buralardayım yazarım size öptüm gocuman
oo canım iyisin valla yerimize de gezersin, hem sana doping olur daha iyi konsantre olursun bebişe🙂 kimbilir belki de gelmiştir şu an seninledir?? hayırlısı.. ben bir haber alınca burda patlatıcam zaten🙂 ben de seni öptüm unutma bizleri iyi tatiller...
sizi unutmak mümkün mü tatlım aklımda olacaksınız tatilde bari girmeyim nete diyorum hamiş olursam mutlaka girer yazarım ben de🙂 herkes bebiş haberlerini patlatır umarım dualarım sizinle şekerler🙂
slm melekler nasılsınız? bi yoklama yapalım ?kim var kim yok? haaa bi de herkes beklenen adet gününü yazsın mümkünse bi liste oluşturcam🙂 sonra ona göre bekleriz bebişlerimizi🙂