Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

melodicim benim adet düzensiz..ne yazsam tahmini tutmayacak orda öyleye benziyo🙂hiç olmazsa herşeyim normal Allaha şükür bi rahim filmi falan çektireyim Allahın izniyle kafam dahada rahat edecek..bellimi olur sürpriz yapmaya bayılıyorum zaten🙂seninde herşey yolundamış çok ama çook sevindim..canım..inşallah herşey istediğimiz gibi olur.Aminn..

kuşum diyen ağzını yiyim ben senin cnmmmm napimmm valla yazdıklarınızı okuorummm kocamın gelmesini bekliorumm öle takılıom cnmm...
yazdıklarını okudum cnmm relax olmana çook sevindim zaten şimdi dediğin gibi izinde var ohhh gez tozzz cnmmm ne güzelll... belkim süpriz yaparsın dediğin gibiii

benim bebiş olursa inşallah çok nazlı olcağa benzio kız olursa naz🙂)bekleme kuşum sakın bekleme sen bekledikçe benimki naz yapıyo sana🙂)

yok anammm ya bidaaa hıhh beklerim 🙂)) dediğin giibi valla bu senin kereta bana naz yapıo bencede beklemiyorum gerçekten artık ben senden daha çok hüsrana uğruyorum snraaa oluruna bıraktım artık kuşum allah hakkında ne zaman hayırlısıysa ozaman versin bitanem... sende ben böle merak edip sordukça strese girdin bence söz bidaaa yok valla hiç bişi sormicam senin bana süpriz yapmanı bekliorumm kuşummm