slm kızlar nasılsınız ne var ne yok mavikedıden haber geldımı gercı 3.30 daydı randevusu ama ınsallah guzel haberlerle gelır rabbım hayırlısı verır onada bızde bugunden ıtıbaren calısmalara basladık bakalım hayırlısı artık herseyın
slm kızlar nasılsınız ne var ne yok mavikedıden haber geldımı gercı 3.30 daydı randevusu ama ınsallah guzel haberlerle gelır rabbım hayırlısı verır onada bızde bugunden ıtıbaren calısmalara basladık bakalım hayırlısı artık herseyın
hoş geldin canım mavikedi yeni gitti daha inşallah güzel haberlerle döner dediğin gibi 😀 hadi hayıorlısı sizinde meleğiniz bu ay gelir inşallah canım 🙂
Ayyyyyyyyy inşallah canım benim, ANNE kelimesini duymayı o kaar çok istiyorum ki, ama bir kelime daha var ki o da BABA eşimede baba dedirtmeyi dahada çoooooooooook istiyorum 🙂
Ayyyyyyyyy inşallah canım benim, ANNE kelimesini duymayı o kaar çok istiyorum ki, ama bir kelime daha var ki o da BABA eşimede baba dedirtmeyi dahada çoooooooooook istiyorum 🙂
Eveeett geldik Mayıs ayına🙂 ohhh gelsin hamişler🙂 maaşallah maaşallah Nisan ayı bereketli çıktı.🙂 Bakalım bu ay kaç hamiş çıkacak, darısı tüm listeye...
🙂
🙂
🙂H A M İ Ş L E R İ M İ Z🙂
🙂
🙂
Aman nazar değmesin!
1.salkım......................Şubat hamişi
2.tuvanna....................Şubat hamişi
3.aussie-angel............Şubat hamişi
4.hazan_11.................7Şubat hamişi
(Antalya) 5.esinerkan................1Mart hamişi
(Düzce,24,Okul öncesi öğrt.) 6.burju.........................Mart hamişi
7.sarı gelin..................6 Mart hamişi
8.sen-lin12121212......Mart hamişi
9.çölmeleği..................Mart hamişi
(Mardin/Midyat,19) 10.tunaa..................20 Mart hamişi
-best_dream.................10 Mayıs -beklenenbebiş............11 Mayıs (20) -elif_ecrin......................11 Mayıs -elçin&su......................12 Mayıs -bembeyaz....................13 Mayıs (Konya 26 Memur) -berna24.......................15 Mayıs -orjinal-catlaq..............15 Mayıs (İstanbul) -gullu_23.......................17 Mayıs -ayşegül.......................19 Mayıs -unıca...........................19 Mayıs -mini garaböcük..........20 Mayıs -denizzzz......................20 Mayıs(Muğla/Fethiye 27 Muhasebe) -geveze........................22 Mayıs -Lalezar.......................22-24 Mayıs(Balıkesir 39 Memur) -yaseminnnnnnn........24 Mayıs (Kütahya 22 Ev hanımı) -defne defne...............30 Mayıs(Satış danışmanı) -sılam_nisa..................30-31 Mayıs(28,Türkçe öğrt.) -burçemm....................31 Mayıs (Tekirdağ) -çitos...........................1 Haziran (Yozgat) -sinemtugra................2 Haziran -baharrrımmm............3 Haziran (Ardahan Güzellik uzmanı) -melodi_cn..................6 Haziran(İstanbul 25 Ev hanımı) -gülparem...................????????(Afyon 22 Üniv. öğrc.)
Arkadaşlarımıza Allahtan sabır diliyoruz... İnşallah en kısa zamanda bizlere yeniden bebek müjdesi verirler... sheker_shey...............?(Konya) sevde7........................? geweze.......................?(Ankara 22 Üniv. öğrc.)
LÜTFEN!!!
1- Regl tarihini ve diğer bilgilerinilistede görmek isteyen arkadaşlarımız yazarlarsa, onları seve seve ekleriz.🙂 2- Regl tarihi 15 gün geçipte, topiğe haber vermeyenler listeden çıkarılacaktır!