Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Dualarımız seninle canım inşallah Rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip edecek 🙂
canim tesekkur ederim once okuyayim dedim ama gece dokturmussunuz yine hepsini okuyamadim masallahiniz var bu konuda kizlar 😀
gece biraz konuştuk evet 😀 bende pek yetişemiyorum okumaya ordan burdan bakıyorum artık

[
hım yagmaz inşallah ablacım iyiyim ne olsun bende markete bir gidip geliom hemen ceceik
orjiiiiii bana marketten çubuk kraker alır mısınnnnnnnn

selam meleklerrrrrrr nassınız bakalım ancak gelebildim işten güçten özledim sizii...
hoş geldiniz sarıgelin kendini çok yorma bebişinde var annesi 😀
etrafdakıların menı anlaması ücün danışanda turkce danışıram.amma yazanda bızım herflerı qeyrı ıxtıyarı ışledırem
canım sen yinede azericeyi bırak çünkü arkadaşlar hakikatende anlayamayabilirler ikimiz konuşursak sadece azerice olur 😀

sağol sılam nisa dikkat ediyorumm ama öle aşırı pimpiriklenmemeye çalışıyorum genel olarak herşeyimi zorlamadan fazla yapıorum işte 🙂 şu mide bulantılarım tiksinmelerim olmasa biraz daha iyi olcak ama tatlı şeyler bunlar diye düşünüyorum 🙂

dogru soluyosun canım.ama kolay dıyıl.antepe gelelı daha 4 ay olmadı.zamanla yazım da duzelıcek