S sheker_shey Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.651 geveze' Alıntı: ben geldim shekerım🙂 Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin cnm🙂🙂naslsn bakalm?*seni de mi uyku tutmadı
geveze' Alıntı: ben geldim shekerım🙂 Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin cnm🙂🙂naslsn bakalm?*seni de mi uyku tutmadı
S sheker_shey Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.653 fatma mutlu' Alıntı: bnde burdayım 🙂 Genişletmek için tıkla ... Sende hoşgeldin cnm🙂kıs sen test yapmadın mı??
fatma mutlu' Alıntı: bnde burdayım 🙂 Genişletmek için tıkla ... Sende hoşgeldin cnm🙂kıs sen test yapmadın mı??
fatma mutlu Hamiş Melek 9 Mayıs 2011 #10.654 yaseminnnnnnn' Alıntı: dagıt canım benim yakında olacak bebişlerede örüver 1 2 yelek ben anlayamıyorum örgüden🙂 🙂 senin önceden adet belirtin oluyomudu?????????????? Genişletmek için tıkla ... ewet oluodu tatlım ama sancım olmuodu gogsumde sısmıodu ama belırtım wardı cok ahfıf belım agrırdı okadar ama bu ay olmadı agrı felan bakalm ayyy heycanlandım sımdı 🙂
yaseminnnnnnn' Alıntı: dagıt canım benim yakında olacak bebişlerede örüver 1 2 yelek ben anlayamıyorum örgüden🙂 🙂 senin önceden adet belirtin oluyomudu?????????????? Genişletmek için tıkla ... ewet oluodu tatlım ama sancım olmuodu gogsumde sısmıodu ama belırtım wardı cok ahfıf belım agrırdı okadar ama bu ay olmadı agrı felan bakalm ayyy heycanlandım sımdı 🙂
fatma mutlu Hamiş Melek 9 Mayıs 2011 #10.655 sheker_shey' Alıntı: Sende hoşgeldin cnm🙂kıs sen test yapmadın mı?? Genişletmek için tıkla ... yooo ben bısey yapmadım daha 2 gun gectı dıe yamadım beklıom canım b arad hosbulduk n🙂
sheker_shey' Alıntı: Sende hoşgeldin cnm🙂kıs sen test yapmadın mı?? Genişletmek için tıkla ... yooo ben bısey yapmadım daha 2 gun gectı dıe yamadım beklıom canım b arad hosbulduk n🙂
geveze Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.658 iyiyim tatlım ya çalışmalara devamm ne olsunçalış çalış nereye kadar
geveze Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.659 seker şeyy aksatmıyobn demii çalışmaları 13 ten sonraki numaralara oturmamız lazım ilk 11 giremedik🙂
S sheker_shey Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2011 #10.660 fatma mutlu' Alıntı: yooo ben bısey yapmadım daha 2 gun gectı dıe yamadım beklıom canım b arad hosbulduk n🙂 Genişletmek için tıkla ... Cnm valla eğer varsa bişe kesin çıkar.Ben 1 gün kala yapmştm diyom kıs sende yap valla bişi varsa çıkar ben çatladm sen çatlamadn mı??
fatma mutlu' Alıntı: yooo ben bısey yapmadım daha 2 gun gectı dıe yamadım beklıom canım b arad hosbulduk n🙂 Genişletmek için tıkla ... Cnm valla eğer varsa bişe kesin çıkar.Ben 1 gün kala yapmştm diyom kıs sende yap valla bişi varsa çıkar ben çatladm sen çatlamadn mı??