Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

zaten ben mıde bulantısı felan ıstemıom ole gelsın ama sesızz gelsın 🙂 ewet gectı 6sında olmam gerektı olmamadım bakalım nolcak beklemeye calısıom negatıf cıkarsa uzuluom cunku canım

zaten ben mıde bulantısı felan ıstemıom ole gelsın ama sesızz gelsın 🙂 ewet gectı 6sında olmam gerektı olmamadım bakalım nolcak beklemeye calısıom negatıf cıkarsa uzuluom cunku canım

Hımmm hadi bakalım 2 gün geçmiş durumda şu an, hatta 3. güne doğru gidiyorsun, yarın çıkabilir, ama dediğin gibi çok üzülüyorsan 1-2 gün daha bekle derim ...

Evet bu zamanki güneş biraz çarpar, öncesinde de sürseydin keşke 🙂
hiç aklıma gelmedi bu kadar ğüneşli olupda çarpacagıseviyomu
yasemınnnnnn nasılsın 😀
iyiyim canım
artık oluruna bıraktım düşün düşün nereye kadar kulaklarımı tıkar geçerşm başkalarının dediklerinede

ah canım teşekkür veriğn bilgiler için. acemilik zor.
bendede adet agrısı gibi oldu zaten.yaradan da hamile kalamıyorsam başka bişey var o zaman .galiba hormonlar dengesiz.nasıl bekleyecegim 3 hafta bilmiyorummmm

sen nasılsın neler yapıyorsun üstüne görme durmu yok galiba rabbimden hayırlısı sabbır edecegiz

zaten stres yapmıom aklıma gelınce heycanlanıom ama okadar yegenım oldu ona örgu yapıom cok kafa dagıtıo tawsıye ederım bakalım nolcak bu aya olcak sankı (ınssss )
dagıt canım benim yakında olacak bebişlerede örüver 1 2 yelek ben anlayamıyorum örgüden🙂 🙂
senin önceden adet belirtin oluyomudu??????????????