Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

çok güzel anlatmışsın seacımm..şimdi üzülüp ağlamamın ne kadar yersiz olduğu anlıyorum..tabii insan doğal olarak üzülüyor..ama kendimi yıpratacak derecede yapmam çok mantıksız olur..şimdi çocuk yok düşüncesiyle üzülüyor Ağlıyordum ya. Rabbim bilio kalbimi..Allahım diyorum üzülüyorum ama sen beni affet...Allahım inşallah bizede hayırlı evladlar nasip etsinnn...Amin...Allahım herşeyin hayırlısı versin...

valla shekerm kendimce takip edyorm ama tutturuyommu bilmem ben 30 31 günde adet görüyürm tahminimce işte 16 17.günler yumurtlama günüm biz o aralarda yani 14 15 16 17sinde çalışıyorz ama bi türlü olmadı bide bazıları anlıyomuşya yumurtlama günleri olduğunu ben hiç bişe hssetmiom ya bilemiorm yani yumurtlama gününü herkez nasıl anlıolar onuda anlamıyorm ya

selam kızlar ben geldim pikniğimi yaptım stresimide attım. artık bebiş zamanı ama artık akışına bırakacagım. galiba beni hiç ösleyen olmamış. yazdıklarınızı okumayı gözüm yemedi korktum.önemli bi gelişme varsa yazıverirseniz sevinirim...
anneler gününüzü tekrar kutlarım sevildiginizi bilin 2. kutlayışım