Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

çok doğru sölüosn canm memleketnde olupda mutsuz olanlarda yok deil ben eşimle mutluyum çok şükür ama yinede özlemi var içimde yani konyamın buda bizim imtihanımız

çok doğru sölüosn canm memleketnde olupda mutsuz olanlarda yok deil ben eşimle mutluyum çok şükür ama yinede özlemi var içimde yani konyamın buda bizim imtihanımız
Evet cnm.Ben erzurumda çok zoruma gitmişti ailemden ilk defa ayrılmştm ve düşün mersin nere ezurum nere.Snra snra alştm.Şimdi memlekete eşimn ısrarı ile falan gidiyorum tek olunca onu bırakmak istemiyorum pek🙂🙂yani evimzde huzur mutluluk versn MEVLAM.Gerisi boş.Evet ailemzden uzaktayz ama insan evlennce annesi de babası da eşi oluyo bu değişmez kural.Yarın mesela annmezin elini öpemeyceğimz uzaktayz ama annemde sürekli siz mutlu olun bana yeter der..Siz huzurlu olun eşinzle ben varsn sizi özleyim falan diyor.Yani baktğn zaman herşeyin başı huzur mutluluk.Ben burda annesiyle aynı sitede oturup annesini belki haftada gören hatta çok da huzuru olmayan insan tanıyorum o daha zor.Bu arada sen öğrencimydin aynı zamanda??

evt yaa bende 11aylık evliym ilk3ay flan bunalıyodm ben burda nasıl durcam die pskolojm bozuldu şehirden köye gelince baya bi affalladm ama şimdi çok mutluyum eşimle Allahıma şükür evet okuyorm canım

evt yaa bende 11aylık evliym ilk3ay flan bunalıyodm ben burda nasıl durcam die pskolojm bozuldu şehirden köye gelince baya bi affalladm ama şimdi çok mutluyum eşimle Allahıma şükür evet okuyorm canım
Bende merkezde değildim erzurumda oltuda idim.Eşim belde de aile hekimydi köyde oturamam dye ilçeye taşımıştık evi ben kafayı yemştm eşim gdnce ağlıyodum falan ama geçti gitti hamd olsn.🙂bende 14 aylık evliyim cnm.Ne okuyosun şekerparem🙂🙂