Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

yesi cnm benım cok uzme kendını melegın ne zmn gelecegı saatı zamanı var bı sorunun yoksa hayatım takma bende 1.5 sene sorna hamıle kaldım uzulmeye degmez
rabbım vercek cok kafana takma hayatım

hıımm anladım canım.. takmıyorum artık ya Rabbimin takdiri o..1 buçuk yıl hiç korunmadanmı kaldın hamiş canım..peki senin adetlerin düzenlimi..

sağol yasminimmm bizde senin ve annenin anneler gününü kutluyoruz cnmmm...

hıımm anladım canım.. takmıyorum artık ya Rabbimin takdiri o..1 buçuk yıl hiç korunmadanmı kaldın hamiş canım..peki senin adetlerin düzenlimi..

evet cnm hıc korunmadım sadece 1 yada 2 ay korundum sonra işe gırdım hıc korunmadım hamlıe kalmadan yanı 1 sene dolunca doktora gıttım 2.40 cm kıst vardı alınması gerekıyor dedı bana hamıle kalmasın dedı korktum acıkcası gıtmedım bı daha sonra calısmaya devam evimi degıstırdım tasındıgım sıra hamıle kalmısım 1.5 sene sonra dusun ve kıstım 4.7 dı benım onla hamıle kaldım rabbım işte verecegı zamanı bılır allahım ıkıncı nasıp etsın onu beklıyorum ıste hormonlarımda cok sukur temız cıktı artık takmam hayırlısı alllahtan ne zmn verırse

hee bu arada adetlerım benım 28 gunde degıl 33 35 32 gunde bır oluyorum bu sekılde hamıle kalmadan bır ay once ılk defa 15 gun gecıkme yasadım hamıle sandım tabı kendımı karnım patlayacak gıbıydı cok kotu hasta oldum yanı regl cok agrılı ıkıncı ayımda yenı temızlendıkten sonra hamıle kalmısım ole

canım benimde senin gibi adetim de düzensizlik mevcut...geçtiğimiz ay 40 günde 1 oldum yani ilk kez bu kadar gecikme yaşadıştım..şiddetli kasık ağrısı çekmiştim geçen ay..şimdide klomen kullandım..fakat 33.gün bu gün hala regl olmadım..peki sen hamile kaldığında regl zamanın gelincemi öğrendin.. yoksa dahamı geçti öğrendin..

cnm ben hamıle kalmısım hıc belırtı yoktu ne bulantı ne de baska bırsey ogrendıgım de 7.5 yanı 8 haftaya gırmeye baslamıstım 2 aylıkmıstı yanı gebelık ama adet oldum işte ben ustune gordum hamıle kaldıgımda adetım 11 gun sonra oldu 4 gun surdu ılk kırmızı sekılde sonra kahve ve 3 gun tam kesılmıstı adetım azcık kahve rengı renk gelıyordu test yaptım pozıtıf cıkmıstı sonra hemen kan testı 8 hafta olarak gorundu dıyorum yaa hıc korunmadım 2 ay harıcınde sabır et hayatım tesbuh cek bıol bol dua et rabbım elbet vercek cnm benım takma kafan hayırlısı allahtan emın ol kafana takınca olmuyor bırde benım işim hamıle işiydı bılıyormusun 12 saat onlara hızmet hıcc aklıma bıle gelmesdı hamıle kalacagım takmıyordum cunku o zmn işteee kalmısım ozmn AMA HER ZAMNA DIYORUM RABBIM HER ZMN HAYIRLISI VERSIN

çokk teşekkür ederim canım yaa..benimde geçen ay hem geç hemde az geldi..strestende olabilir sanırım..herşey kısmet..Allahım herşeyin hayırlısını versin..